Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen

Boomer

Dit ras is niet officieel FCI erkend
Land van herkomst: Australië
Hoogte: reu 25-45 cm, teef 20-40 cm
Gewicht: reu 5-10 kilo, teef 4-8 kilo
WeinigVeel

Opvoeding:

Verzorging:

Beweging:

Waaks:


Informatie over de Boomer

Boomers behoren niet tot een ras, het is een kruising tussen 2 kleine honden, Boomer is een verzamelnaam voor allerlei kleine hondjes. Hoewel het karakter kan verschillen heeft de Boomer over het algemeen een lieve aard en is een teder schoothondje, maar ook een levendige vriend. Hij heeft een optimistische houding en houdt van spelen en ravotten. Hij is liefhebbend gericht naar zijn familie en is goed met kinderen en andere dieren. Hij is vrolijk, ondeugend, enthousiast, vriendelijk en temperamentvol. De Boomer kan gebruikt worden voor hondensport zoals agility, maar door zijn formaat niet geschikt als beschermhond. Ondanks zijn kleine formaat moet het dagelijks wat beweging hebben, en moet het of een krachtig binnenshuis spel kunnen beleven of een korte rustige wandeling kunnen doen. De Boomer is een compacte hond, die een schofthoogte van 38 centimeter en een gewicht van 7 kilogram kan bereiken. De vacht dient met regelmaat geborsteld te worden.


West Siberische Laika Lees meer
Greyhound Lees meer
West Highland White Terriër Lees meer
Duitse Staande Hond Draadhaar Lees meer
Basset Bleu de Gascogne Lees meer
Airedale Terriër Lees meer
Akita Lees meer
Polski Owczarek Nizinny Lees meer
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map