Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen

Braque d Auvergne

Groep: Staande honden
Subgroep: Continentale staande honden
Land van herkomst: Frankrijk
Hoogte: reu 57-63 cm, teef 53-59 cm
Gewicht: reu 25-30 kilo, teef 20-25 kilo
WeinigVeel

Opvoeding:

Verzorging:

Beweging:

Waaks:


Informatie over de Braque d Auvergne

De Braque d'Auvergne is afkomstig uit Frankrijk. Het Braque d'Auvergne is verwant aan de Pointer. Het is een jachthond, die geschikt is voor begroeid terrein en voor water. Daarnaast wordt het dier als gezelschapshond gehouden. Het is een allround jachthond met een gemiddelde grootte van zo'n 60 centimeter en een gewicht tussen de vijfentwintig en dertig kilogram. De Braque d'Auvergne wordt gebruikt als jachthond op vele vlakken van de jacht. Te denken valt aan werk voor, tijdens en na het schot.

Het gedrag van een Braque d'Auvergne is rustig, kalm en alert. Ook is de hond waaks en daardoor mede geschikt als waakhond. Het is sociaal en vriendelijk naar de huisgenoten en tolerant naar kinderen. Zijn verschijning is die van een harmonisch gebouwde hond die een krachtige, snelle indruk maakt en een edele uitstraling heeft. Hij is betrouwbaar en evenwichtig met een kalm temperament, werklustig en bereidwillig zonder zenuwachtig en dwingend te zijn. Zijn vacht vraagt weinig onderhoud.


Welsh Corgi Cardigan Lees meer
Vizsla Draadhaar Lees meer
Skye Terriër Lees meer
Tosa Lees meer
Engelse Setter Lees meer
Pumi Lees meer
West Siberische Laika Lees meer
Griffon Blue de Gascogne Lees meer
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map