Filters
Ras
Stad / Regio

Erkende Hondenfokkers, Zwolle, Zwolle

Fokkers in deze lijst hebben een kopie van hun kennelregistratie bij de Raad van Beheer bij ons aangeleverd, en fokken pups met een officiële stamboom. Koop je pup bij één van deze fokkers? Dubbelcheck zelf altijd op de echtheid van de papieren van de pup en ouderhonden bij bezichtiging.

uit de Zwarte Polder
uit de Zwarte Polder
RvB geregistreerde kennel
Ras:Flatcoated Retriever
Blesdijke
Wij fokken vanaf 2003 af en toe een nestje pups. Wij werken en showen met onze honden voor ons plezier.
Toon meer
Jelani Ngwenya
Jelani Ngwenya
RvB geregistreerde kennel
Ras:Rhodesian Ridgeback
Oldemarkt
Wij zijn een kleine kennel die zo af en toe met grote zorg een nestje fokken. Karakter en gezondheid staan bij ons boven aan en wij fokken uitsluitend met honden die voldoen aan de rasstandaard. De pups groeien volledig op in de huiskamer samen met ons gezin, andere honden en een kat. We geven ze de eerste 8 weken voldoende nieuwe prikkels mee (zowel binnen als buiten) voor een uitstekende start.
Toon meer
Everdien Kuiper
Everdien Kuiper
RvB geregistreerde kennel
Ras:Australian Shepherd
Sibculo
Australian Shepherd puppy's worden in huis geboren en tot 8 weken zijn ze bij ons in huis tuin en sere. De puppy's worden gesocialiseerd buitenshuis bij ouderen zorg instelling en peuterspeelzaal. Bezoekje in het centrum van de stad. Bij ons op de boerderij bij de koeien en paarden. We fokken maar een enkele keer.
Toon meer
gouden rietkraag
gouden rietkraag
RvB geregistreerde kennel
Ras:Duitse Herder
Bantega
grote liefhebber en fokker van het veelzijdig inzetbare ras "Duitse Herdershond" stokhaar, werkhondenlijn. pups worden in huis geboren en wennen meteen aan de mens en het huishouden, dit vind ik belangrijk.
Toon meer