Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Ierse Setter   x   Heidewachtel     
Advertentienummer: 532771406

Gereserveerd puppies Bonte Ierse Setter x Heidewachtel

20997 x bekeken sinds 29 mei 2017 om 11:29
Ierse Setter Info
Heidewachtel Info
Edith
Contact
Prijs: Op aanvraag


Met grote trots presenteren wij de kroost van onze lieve Imre (Bonte Ierse Setter). Imre is een lief oermoedertje en samen met haar vriendje Sjaak (Heidewachtel) heeft ze voor de tweede keer een nestje - geboren op april jl. Imre is een Bonte Ierse Setter met stamboom en volgt de kenmerken van de setter, t.w. lief, een mensenhond, kindvriendelijk, rustig en volgzaam. Vader Sjaak woont een paar deuren verder en is een lieve zachtmoedige Heidewachtel die wel van een bewegelijke uitdaging houdt. De pups groeien centraal in ons gezin op samen met onze kinderen en de katten. Tegen de tijd dat ze naar hun nieuwe baasje mogen (rond juni) zijn ze ontwormd, geënt en gechipped volgens schema en zo goed mogelijk krantzinnelijk. In onze nabijheid zijn broer Max en zus Joy (uit eerste nestje) ondergebracht en we zien ze opgroeien als vrolijke, lieve, volgzame honden. Bij serieuze interesse ben je van harte welkom om te komen kijken () want wij vinden het belangrijk dat er een mooie klik gemaakt wordt tussen baasje en hond. De fotoos geven een kleine impressie van deze vrolijke doerakken en de collage laat moeder, vader en broer en zus uit eerder nest zien. Inmiddels hebben we voor een aantal van hen al een heel fijn toekomstig thuis gevonden.

Er zijn nog teefjes beschikbaar en tot de tijd van gaan knuffelen wij er flink op los.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .