Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Bastaard     
Advertentienummer: 51760999

Tess

1326 x bekeken sinds 30 nov. 2019 om 11:31
Ras: BastaardInfo
Puppy Rescue Team
Contact
Prijs: € 350,-


Tess is zo'n kleine filmster...... Zo'n bruine vlek op haar oog en oortje.... Tja wat moeten we nog toevoegen. Dit is echt een plaatje om te zien. Ze zou zo mee kunnen doen met de boefjes.
Maar niet alleen haar uiterlijk is prachtig.... Nee haar karakter is ook heel fijn. Het is een speelse vrolijke dame die vol met puppy streken zit. Alles vind ze leuk en iedereen vind ze lief.
Helaas is haar voorgeschiedenis niet zo fijn.
Dit mooie meisje werd gered.......samen met haar broertjes en zusjes werden ze in een doos gezet...... Werden ze niet opgehaald door onze dierenbeschermster Anna, dan werden ze bij het vuil gezet.
Voor ons in Nederland ondenkbaar.... In zuid Italië dagelijkse kost.
Gelukkig is Tess zo jong en daarom nog heel flexibel dat zij er weinig van mee gekregen heeft. Zeker nu zij zo liefdevol opgevangen wordt door Anna. Bij haar krijgt deze kleine dame alles wat zij nodig heeft.... Goed voer, knuffels en een warme mand.. Echter zoeken wij een eigen warm mandje in Nederland voor Tess.
Bent u de adoptant met genoeg tijd en affiniteit om te zorgen Tess hier een topleven krijgt, en op zoek naar een vrolijk, lief gezinsmaatje, neemt u dan contact met ons op.


De adoptiekosten zijn €350,-
Bij een definitieve reservering vragen wij een aanbetaling van €100,-
Wat vragen wij van de adoptanten :
-Veel tijd, een hondje, ook een Nederlandse hond vergt veel tijd, wil je hem/haar tot een fijn gezinslid maken.
- Geduld en rust, een hondje uit het buitenland is niet binnen een paar dagen de hond die het uiteindelijk wordt.
Dit kan zeker enkele weken duren, ook omdat deze hondjes hoog sensitief en intelligent zijn. Ze nemen dus veel op en leren snel.
Dit is erg vermoeiend en dus is veel slaap essentieel!!!

Dus schaf geen hond aan omdat het zo schattig is, of voor de kinderen, maar maak een weloverwogen beslissing. Het is tenslotte een commitment voor misschien wel vijftien jaar!!

Puppy Rescue Team is een stichting die NIET met broodfokkers samenwerkt. Dit zijn puppy’s die anders geen kans op overleving hebben. Onze stichting bemiddeld voor de puppy’s tussen de rescue-er en de nieuwe baasjes. De puppy’s voldoen aan de Europese wetgeving met betrekking tot gezondheid en vervoer.

Onze puppy’s zijn dan geen rashonden maar puppy’s die worden gevonden in de wei, langs de weg of gewoon gedumpt door de eigenaar. Velen lopen groot gevaar. Ze worden vaak vergiftigd, beschoten en aangereden. Het zijn prachtige puppy’s met een fantastisch karakter.

Stichting Puppy-Rescue-Team plaats alleen puppy’s bij adoptanten waar vooraf een screening en een huisbezoek heeft plaats gevonden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer:
06 23168188
Ook kunt u al onze informatie nalezen op onze website www.puppy-rescue-team.nl dan ziet u op onze website alle informatie of via onze facebookpagina. Op ons youtube kanaal vind u een leuk filmpje van deze pup.
https://www.youtube.com/watch?v=vmszLQ8kLpE

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .