Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 776605005

Mooie american bully pups

2444 x bekeken sinds 13 jan. 2020 om 20:26
Ras: Amerikaanse BulldogInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Roy
Contact
Prijs: Op aanvraag


Geboren op 22 december 2019 prachtige blauwe american bully pups. Drie teefjes en vier reutjes. Papa is standaard/extreme de zoon van mr. Black. Mama is een lage XL en de kleindochter van Platinum. Er staan veel bekende namen in de stamboom zoals: Platinum, mr. Black, Fantom, Gottiline, Cycloon, Boltons Kingdom en nog veel meer mooie namen.
De pups groeien op in huiselijke kring met kleine kinderen. Wij beginnen met zindelijkheidstraining en het sociaal mogelijk opvoeden met mens en dier. Ze worden buiten gesocialiseerd (ze gaan mee naar school, centrum etc).
Als de pups weg mogen (medio februari) dan zijn ze ontwormd, zijn ze ingeent, gechipt. Ze krijgen een europees paspoort mee, een gezondheidsverklaring, applicaties om de stambomen aan te vragen en natuurlijk een leuk puppypakket.
Reserveren is mogelijk; hiervoor vragen wij een aanbetaling. Kijken en knuffelen met de pups mag altijd, de koffie staat klaar!
Appen kan op nummer 06-38145105 / 06-41008082 en bellen mag op nummer 06- 41008082

Beetje info  over wat voor honden het zijn
Amerikaanse Bully is een vrolijke, extraverte, stabiele, zelfverzekerde, moedige en intelligente hond en ze zijn zacht en liefdevol ten opzichte van mensen. Deze hond wordt bestempeld als een goedmoedig, amusant, zeer loyaal en aanhankelijk huisdier. Ze zijn bijna altijd gehoorzaam aangezien deze hond niets liever wil dan zijn baas behagen. Dit ras beschikt over de loyaliteit en de stabiliteit van de Amerikaanse Pitbull Terriër met behoud van de gezellige, beminnelijke en het temperament van de Amerikaanse Staffordshire Terriër. Dit unieke ras staat er om bekend om extreem tolerant met kinderen te zijn en beschikken over een overweldigend enthousiasme om de familie te behagen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .