Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 587144042

Veelbelovende zeer rastypische Pyreneese Berghond pups

1860 x bekeken sinds 08 maart 2020 om 13:52
Ras: Pyreneese BerghondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Jack Otten
Contact
Prijs: € 1100,-


Op 21 februari 2020 zijn bij Symfonie van Merode Pyreeese berghond pups geboren. De pups worden gevoren in onze woonkamer en blijven daar tot zij naar hun nieuwe eigenaar gaan. De pups hebben een FCI-stamboom, zijn gechipt, meermaals ontwormd, optimaal gesocialiseerd en hebben een DNA-certificaat en een Europees paspoort. Beide ouderdieren HD A, PL vrij, OCD-vrij ED-vrij en zijn in huis aanwezig. Moeder Penny is ook Nederlands kampioen en beste teef doggenshow 2017 Vader Morris was in 2019 beste jeygdreu op de kampioenschapsclubmatch van de NVLPH. Mer informatie over Symfonie van Merode en hun honden vind u op www.symfonievanmerode.nl Dit pasgeboren nest, zal binnenkort op deze website worden toegevoegd.

Ons emailadres: ottenjfam@gmail.com

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .