Filters
Ras
Stad / Regio
Trefwoord
0/100
Prijs
van
naar
Veiligheid voor adverteerders

Berner Sennenhond pups te koop in Zoetermeer, Zoetermeer

1 Berner Sennenhond pups te koop in Zoetermeer, Zoetermeer

De Berner Sennenhond komt oorspronkelijk uit Zwitserland, waar nog steeds erg populair zijn. Niet alleen als gezelschapshond en gezinshond, maar ook als werkhond. In hun thuisland staan ze bekend als berghonden en staan ze bekend als echte zachtaardige reuzen die het bijzonder goed kunnen vinden met kinderen van alle leeftijden. Het ras is loyaal en aanhankelijk van aard en gaat er en er wordt gezegd dat het een van de intelligentste honden ter wereld te zijn. Dit betekent ook dat ze gemakkelijk te trainen zijn. De Berner is een bijzonder knappe hond met zijn prachtige driekleurige vacht als een van zijn onderscheidende kenmerken.

Lees onze Berner Sennenhond adviespagina voor informatie over dit hondenras.

Gebooste puppy advertenties
Berner Sennenhond pups te koop in 1055, Amsterdam - Advertentie 1
11
1 uur
Boost

Berner Sennen pup zoekt huisje

€ 1.000
Berner SennenhondLeeftijd: 11 weken1 Mannelijk
Geboren op 12-03-2023 Moeder naam is Anouk en vader naam is Storm. beide ouders komen met stamboom. Reu 9 week oud Echt sociaal en lief Gechipt en gevaccineerd Met EU passport Met stamboom Je kun
Oznur O.
Oznur O.Id geverifieerd
Amsterdam(42.6 kilometers afstand)
Particulier
Geen resultaten
We hebben 0 Berner Sennenhond pups te koop in Zoetermeer, Zoetermeer gevonden.Als je toekomstige resultaten wil zien voor deze exacte zoekopdracht, sla dan je zoekopdracht op en vind jouw perfecte hond: