Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Naar vorige pagina

Waar moet een goede hondennaam aan voldoen?


Waar in het verleden simpele hondennamen voldeden, worden de hedendaagse namen steeds creatiever. Honden zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het gezin en daar hoort natuurlijk een goede, hedendaagse hondennaam bij. Het bedenken van een naam is ontzettend leuk en het is iets waar het hele gezin bij betrokken wordt. Maar ondanks alle inspanningen kan het een behoorlijk lastige opgave blijken te zijn. Gelukkig bestaan er talloze websites die zijn gevuld met zeer veel en uiteenlopende hondennamen. Op dit soort websites is voldoende inspiratie op te doen voor een leuke naam.Een goede hondennaam


Een hondennaam is natuurlijk erg persoonlijk en de keuze hangt af van eigen voorkeuren. Toch is het verstandig om bij het kiezen van een geschikte hondennaam rekening te houden met de volgende punten:

Kies voor een eenvoudige naam
Kies bij voorkeur een korte naam
Kies een naam die krachtig uitgesproken kan worden
Kies een naam die bij het type en karakter van de hond past
Zorg ervoor dat alle gezinsleden het eens zijn met de naam


Populaire hondennamen


Jaarlijks worden er door verschillende instanties onderzoeken gedaan naar de populairste hondennamen van dit moment. Enkele hondennamen die op dit moment erg populair zijn:

Diesel
Luna
Ferro
Beau
Max


Delen op Facebook

Nieuw! Maak een aluminium waakbord met eigen tekst en eigen foto!
Adv.
Maak een eigen waakbord met foto van uw hond, gedrukt op mooi glimmend sterk aluminium! We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 21.00!
Andere hondentips: Klik hier voor alle hondentips Toon andere tips