Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Dekreuen    
Rottweiler     
Advertentienummer: 584693507

Dekreuen die er geen gras over laten groeien...!

Aangeboden sinds 23 maart 2020 om 15:48

Ras: RottweilerInfo
Leeftijd: 3 jaar oud
3DogZ
Contact
Prijs: € 225,-


Prachtige raszuivere Rottweilers, Gino v/d Laarbeekhoeve (foto-1 en 2) en Basil van Tielen-Fawlty (foto-3 en 4) met zeer ruime dekervaring staan ter dekking.
Met dek garantie...!
Circa 30 dagen na de dekking gratis echografische drachtigheid controle.

Beide JLPP vrij. Certificaat en bloedresultaten voor inzage beschikbaar.
Beide HD-A en ED-0 ...! Röntgenfoto's zijn voor inzage beschikbaar.

Gehoorzaam en zacht karakter. Zeer goede karaktereigenschappen. Een hoog knuffelgehalte maar ook waakzaam.

Goede omgang met andere honden en kinderen. Inmiddels hebben de reuen al voor vele zeer mooie nestjes gezorgd. Alle inentingen zijn verzorgd en de reuen verkeren in uitmuntende conditie. Referenties op aanvraag verkrijgbaar...!
Wij staan ervoor dat een dekking volledig op natuurlijke wijze gebeurt. We maken geen gebruik van vasthouden, muilkorven, knevelen of kluisteren. De honden moeten zelf een keuze maken om een dekking tot stand te laten komen.

De teef een paar dagen laten logeren voor de dekkingen behoort tot de mogelijkheid. Aan u de keus welke reu paraat mag staan ...!

Per 1 april 2013 bent u verplicht uw nest met pups, die na deze datum geboren zijn, tussen de 5e en 7e levensweek te laten chippen en voor hun 8e levensweek te registreren in een door het ministerie erkende database. Wij hebben bijzonder veel ervaring bij het chippen en zijn uiteraard bevoegd en gecertificeerd om uw nest met pups bij u thuis te chippen. Wilt u uw nestje dat geboren wordt ook door ons laten chippen en registreren dan doen we dit tegen een vergoeding vanaf € 13,= per pup. Een sterk gereduceerd tarief ten opzichte van de dierenarts.
Wij gebruiken hiervoor de EU-goedgekeurde transponders van het type ISO FDX-B met landcode 528 (Nederland).

U heeft er geen omkijken naar ...

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl