Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 821069827

Maremmano Pups Super kudde beschermers en gezinshonden

6968 x bekeken sinds 11 okt. 2019 om 08:33
Ras: Pyreneese BerghondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
DE Haar
Contact
Prijs: Op aanvraag


Wij hebben super mooie pups geboren 12-8-2019 Ze groeien op de boerderij op Tussen de dieren en de mensen. Ze zijn kerngezond goed ontwormd, ingeent en gechipt. Ze mogen nu al weg naar hun nieuwe baasje. Beide ouders aanwezig.
De Berghond van de Maremmen en Abruzzen is een hondenras afkomstig uit de gelijknamige gebieden in Italië. De hond wordt ook wel 'Maremma' of 'Maremmano' genoemd. De Maremma is een grote gespierde hond met een gemiddelde schouderhoogte voor de reuen van 70 centimeter en de teven ongeveer 5 centimeter minder. Het gewicht van de reu bedraagt 35 tot 45 kilogram en dat van de teef 30 tot 40 kilogram. Ze hebben een lange witte vacht. Het ras is 2000 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Azië. De hond wordt gefokt om schaapskuddes te beschermen tegen wolven en everzwijnen. Tussen de schaapskudde valt de hond namelijk niet op door zijn witte vacht en grootte, en dat maakt het voor het roofdier moeilijk om de kudde aan te vallen. De Maremma heeft daarom een moedig, waakzaam maar niet overmatig agressief karakter. Met kinderen en huisdieren kan hij goed overweg.
Voor meer info even bellen op mail word niet dagelijks gereageerd
Theo : 0653702811
Kim: 0616653187
www.facebook.com/dierenplezierdehaar/

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .