Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Keeshond Dwerg     
Advertentienummer: 40811926

Prachtige chocolade pomeranian pomeriaan pups bij ons geboren, ouders aanwezig

Aangeboden sinds 02 juli 2021 om 14:51
Ras: Keeshond DwergInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Beauty juwels
Contact
Prijs: Op aanvraag


In de slaapkamer geboren deze prachtige pups lopen de gehele dag los in huis dus prima sociaal doen het meeste op de puppy pad ze zijn 9 weekjes oud ze zijn al voorzien van een rijkelijke vacht keurige gebitjes gesloten fontanel en een heerlijk karakter dat hebben ze van de ouders altijd vrolijk en kusjes geven ze eten droge brokjes en worden ook verwend met een lekker kipfiletje door de brokjes en dat is smullen dan is het bordje zo leeg in de avond slapen ze in hun ruime ren verder zijn ze gezond bevonden door de dierenarts en op schema ontwormd en zijn voorzien van Europees paspoort de beiden ouders zijn vrij van gebreken mamma is hier geboren en pappa komt uit Rusland heeft stamboom te zien op de laatste 2 foto's en op de laatste foto mamma als pup. Het nestje bestaat uit 3 reutjes en 2 teefjes het licht kleurig teefje is gereserveerd vindt U 1 van onze pups leuk geeft U ons dan een belletje helaas functioneren mijn handen niet helemaal hoe ik het graag zou willen dus zal weinig of geheel niet reageren op de mail ik hoop op toch deze weg fijne baasjes te vinden voor deze schatjes. tel nr 06 38199441 ik beantwoord geen mail en zeker geen vragen als wat wil je er minimaal voor,ik neem alleen mensen serieus die er een belletje voor over hebben om informatie te verstrekken voor hun eventueel toekomstig hondje.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map