Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 312219392

Puppy’s: Duitse Herder x Duitse Staande Draadhaar

7050 x bekeken sinds 11 sept. 2019 om 16:37
Duitse Herder Info
Duitse Staande Hond Draadhaar Info
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Schapendonk
Contact
Prijs: € 750,-


Wij vierden het leven, hun ook! Onze lieve Duitse Herder Noxx en de atletische Duitse Staande Draadhaar Bram vonden elkaar per ‘toeval’. Voortgekomen uit de kortstondige liefdesrelatie van deze twee bijzondere rassen: 7 eenmalige en unieke Premium Bastaard puppy’s.

Het nestje bestaat uit 4 zwarte reutjes, 1 bruin reutje, 1 bruin teefje en 1 zwart teefje. De pups groeien op in huiselijke sferen en in een ruime, rustige omgeving met zowel kinderen als volwassenen en een gezellige kat.

Noxx is een lieve, enthousiaste en trouwe viervoeter. Ze is graag onder de mensen. Bram is intelligent, sociaal en aanhankelijk. Hij onderneemt graag. Beide ouders kunnen zeer goed overweg met kinderen.

Onze puppy’s mogen het nest verlaten vanaf 07-10-2019. Uiteraard zijn de pups dan vier keer ontwormd, geënt, gechipt en hebben zij een Europees paspoort.

U bent van harte welkom om de pups te komen bewonderen. Graag dan even contact opnemen via telefoonnummer 06-15170227 of 06-86896000 (bericht/whatsapp is ook mogelijk).

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .