Filters
Ras
Stad / Regio
Trefwoord
0/100
Prijs
van
naar
Veiligheid voor adverteerders

Vlinderhondje pups te koop in Nijmegen, Nijmegen

1 Vlinderhondje pups te koop in Nijmegen, Nijmegen

Vlinderhondjes zijn populaire kleine honden met een zeer spaniël-achtig uiterlijk. Het enige verschil tussen het vlinderhondje en het minder vaak geziene 'nachtvlinderhondje' is de vorm van de oren. Het vlinderhondje heeft grote staande oren, die aan een vlinder (papillon) doen denken. De eveneens grote oren van het nachtvlinderhondje hangen. Beide typen kunnen in één nestje voorkomen. Het vlinderhondje heeft een waakzaam en opgewekt karakter, Hij hecht zich sterk aan zijn eigenaar of de leden van het gezin waarin hij leeft. Het is een intelligent en levendig ras dat een goede wandeling weet te waarderenmaar eist veel aandacht.

Lees onze Vlinderhondjes adviespagina voor informatie over dit hondenras.

 

Gebooste puppy advertenties
Vlinderhondje pups te koop in 5427, Boekel - Advertentie 1
5
7 uur
Boost

Prachtige vlinderhondjes met stamboom

VlinderhondjeLeeftijd: 11 weken3 Mannelijk
De moeder van de pups is ons gezinshondje. De pups groeien op met en in ons gezin. Ze zijn erg sociaal opgegroeid , autoritje, kinderen, bezoek, geluiden buiten en binnen en andere dieren. Dit maakt h
A v.
Boekel(26.6 kilometers afstand)
Particulier
Geen resultaten
We hebben 0 Vlinderhondje pups te koop in Nijmegen, Nijmegen gevonden.Als je toekomstige resultaten wil zien voor deze exacte zoekopdracht, sla dan je zoekopdracht op en vind jouw perfecte hond: