Mijn winkelwagen (0)
Homepage Fotocadeaus
Een vraag? Bel ons gerust:
T: 0297-268410
Of mail naar helpdesk@puppyplaats.nl

Fotocadeaus, leuke cadeaus met foto van uw hond


Personaliseer zelf de leukste fotocadeaus met foto van uw eigen hond, al onze fotocadeaus worden zeer scherp gedrukt. Wij hebben een groot assortiment fotocadeaus en we blijven uitbreiden, binnenkort starten wij ook met het verkopen van gepersonaliseerde fotoboeken. Alle fotocadeaus worden gedrukt in zeer hoge kwaliteit, niet alleen de bedrukking op het cadeau is van topkwaliteit maar ook het product zelf, wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste gradatie cadeauartikelen, dat wil zeggen dat elk cadeau krasvrij geleverd wordt en vooraf grond getest is op kwaliteit voordat wij het aanbieden op de website.

Een fotocadeau ook leuk om weg te geven aan een hondenvriend


Een leuke tip van Puppyplaats, wilt u een vriend of vriendin verrassen met een leuke fotocadeau? Maak dan een foto van de hond van uw vriend(in) en personaliseer vervolgens uw cadeau op een van onze leuke fotocadeaus. Wilt u advies over onze fotocadeaus? Bel of mail ons dan gerust. Onze fotocadeau experts staan voor u klaar om u telefonisch te helpen. U mag uiteraard ook een andere leuke foto kiezen om te personaliseren op een fotocadeau, het hoeft uiteraard niet perse een hond te zijn maar het mag bijvoorbeeld ook een leuke vakantiefoto zijn. Aan u de keuze.

Fotocadeaus voor hondenvrienden


Personaliseer zelf de leukste fotocadeaus met foto van uw hond. Uiteraard kunt u ook een foto gebruiken van de hond van een vriend of vriendin om vervolgens een origineel cadeau te kunnen geven. Het cadeau assortiment wordt steeds meer uitgebreid met allerlei andere leuke cadeaus die u kunt personaliseren.

Hoe kan ik een cadeau personaliseren met mijn eigen foto?


Het personaliseren van een fotocadeau is zeer eenvoudig, allereerst kiest u het product dat u wilt personaliseren. Vervolgens kunt u op de volgende pagina een of meerdere fotos kiezen, na het kiezen van uw foto verschijnt uw foto direct op uw cadeau. U heeft dus direct een duidelijke impressie hoe uw fotocadeau er uit ziet.

Mag ik ook een andere foto kiezen, bv een vakantiefoto of een foto van mijn vriend(in)?


Uiteraard is dat mogelijk, u mag vanzelfsprekend elke foto kiezen die u zelf wilt. Dus heeft u een leuke vakantiefoto, of een andere foto die u graag als fotocadeau wilt bestellen dan kunt u die uiteraard gewoon bij ons bestellen.

Hoe lang duurt het ongeveer voordat mijn fotocadeau bij mij wordt afgeleverd?


Op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij direct voor u aan de slag, we hebben een snelle levertijd, voor klanten binnen Nederland is de levertijd 1-2 werkdagen. Als u bijvoorbeeld smorgens of begin van de middag uw fotocadeau besteld dan kunnen wij uw bestelling in de meeste gevallen zelfs dezelfde dag nog aanbieden aan PostNL. Voor Belgische klanten kan de levertijd vanwege de afstand 1 tot enkele dagen langer duren.

Kan ik meerdere fotocadeaus tegelijkertijd bestellen?


Uiteraard is dat mogelijk, u kunt zoveel fotocadeaus tegelijkertijd bestellen als dat u zelf wilt.


We staan graag voor u klaar,
Heeft u een vraag? Bel ons dan gerust 0297-26 84 10
of stuur een mail naar helpdesk@puppyplaats.nl

Copyright 2013 - 2022 Puppyplaats.nl - Cookie instellingen