Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 100935421

Tervuerense herder pups

Aangeboden sinds 25 mei 2019 om 11:18
Lidy Klein - Tichelaar
Contact
Prijs: Op aanvraag


5 april zijn bij Kennel of Workingjoy 4 pups geboren ( 2 teefjes 2 reutjes) uit de combinatie: Inouk ( Vita Valaesca Calar ) & Dotan ( Notorious of Dark Brightness ). 1 Reu is nog op zoek naar een passende eigenaar!! De pups zijn nu 7 weken oud. ( /5) De ouders vd pups hebben een zeer sociaal en stabiel karakter.: De pups hebben een open en sociaal karakter en zijn zeer ondernemend en nieuwsgierig.... Ze zijn mooi donker rood van kleur, met veel charbonné. De pups groeien op in de huiskamer en worden uitgebreid gesocialiseerd ( bos, verkeer, winkels,etc.) Wij zijn aangesloten bij de rasverenigingen voor belgische herders ( BHCN en NVBH ) en fokken volgens de richtlijnen van deze verenigingen.Voor meer informatie kunt u ons mailen: , of bellen naar . U bent altijd welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met ons en onze roedel ( 5 tervuerense) en de pups natuurlijk. U kunt asnvullende informatie terugvinden op onze website ( kennelworkingjoy.website.nl ) en op facebook ( Tervuerenseherderkennel of Workingjoy / Lidy Klein - Tichelaar )
kennelworkingjoy.website.nl

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map