Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Shih Tzu     
Advertentienummer: 263180459

Shih Tzu pups Raszuiver 100%

Aangeboden sinds 10 maart 2021 om 17:10
Ras: Shih TzuInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Bianca Vliet
Contact
Prijs: Op aanvraag


Shih Tzu pups geboren op 5 februari 2021. Het gaat hier om echte raszuiver Shih Tzu puppies met de juiste neus, Zie foto's 1 moeder, vader, en dan de pups.

Geboren 4 teven en 2 reuen. Kleuren Chocolate, Choco Liver, Choco orange/mask. Ze groeien op in huishoudelijke kring, grote honden en kinderen. Worden ook zindelijk gemaakt.

Als de pups het nest verlaten krijgen ze een Europeespaspoort mee met de nodige vaccinaties, inentingen, chip, , ontworming en ontvlooiing en gezondheidsverklaring dierenarts.

Ik ben zeer selectief betreftd nieuwe eigenaren. Wil dat de pups heel goed terecht komen. Voor meer vragen en informatie neem dan contact op met dit nummer 06 57225393 of 0620103206

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map