Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Ierse Setter     
Advertentienummer: 679288090

Rood Witte Ierse Setter Pups

23840 x bekeken sinds 10 april 2017 om 18:01
Anne-Marie Hoogendijk
Contact
Prijs: Op aanvraag


Geboren op - een nestje rood witte ierse setter's een nog vrij onbekend ras, dus zeker geen foute kleur van de rode meer bekende ierse setter. Er zijn dus 2 soorten ierse setters. De pups groeien op in de woonkamer samen met de andere honden, vader woont in Engeland maar komt uit Amerika, en moeder is door mijn zelf gefokt en komt uit 2 Engelse honden. Het is het eerste en ook laatste nestje van deze hond, ze krijgen hier maar 1 nest namelijk. Ouders zijn HD vrij , Kampioen, vrij van van WIldebrand en Glad via vererving. Recentelijk zijn de ogen nagekeken op afwijkingen en ook deze zijn in orde bevonden. Uiteraard hebben de honden een stamboom en zijn gechipt en geent en ontwormd volgens schema. Ze vertrekken hier met een puppy pakket met spullen voor de eerste dagen.
Dus zoek u een leuke lieve actieve gezinshond , waar je veel mee kunt doen denk aan Jacht, Behendigheid, Flybal dan is dit misschien wel de pup die u zoekt. Er zijn alleen nog reutjes beschikbaar. Het zijn geen waak honden , maar ze slaan wel aan, en ook geen kennel honden.
Meer info en foto's op de website www.roodwitteiersesetter.nl

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .