Spannend nieuws: we lanceren binnenkort onze nieuwe look!
Delen:

Spannend nieuws: we lanceren binnenkort onze nieuwe look!

PuppyPlaats heeft als missie om jou en je nieuwe maatje een veilige start voor een levenslange vriendschap te geven. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de veiligheid van ons platform: er zijn strengere regels geïntroduceerd voor het plaatsen van advertenties, er is een toegewijd team dat werkt aan de veiligheid en het dierenwelzijn op ons platform en er is de mogelijkheid om ID te verifiëren. En dit heeft gewerkt! Het aantal gerapporteerde advertenties is met meer dan 50% gedaald. 

Om dit te vieren, lanceren we binnenkort trots onze nieuwe look die deze toewijding aan dierenwelzijn en veiligheid weerspiegelt! Behalve ons uiterlijk zal er niks veranderen, maar onze nieuwe identiteit bevestigt onze belofte om de veiligste marktplaats voor het (her)plaatsen van honden te creëren.

Voor fokkers betekent dit het creëren van een platform waar je met andere betrouwbare fokkers adverteert. Voor kopers betekent dit een vertrouwde omgeving waar het vinden van een nieuw gezinslid een plezierige en veilige ervaring is. Voor honden betekent dit dat ze hun liefdevolle thuis kunnen vinden.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op de vernieuwde PuppyPlaats!

Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden