Losloopgebied: Tafelberg- en Blaricummerheide
Delen:

Losloopgebied: Tafelberg- en Blaricummerheide

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Het landschap van losloopgebied Tafelberg- en Blaricummerheide heeft met een beetje fantasie wel wat weg van een Italiaans landschap. Het is werkelijk een prachtige locatie om met uw hond te wandelen, helaas moeten honden hier wel veel aan de lijn lopen maar de omgeving vergoedt een hoop! Door bijvoorbeeld een extra lange hondenlijn aan te schaffen hoeft u uw hond niet te erg te beperken in zijn vrijheid. Indien u hier niet al te ver vandaan woont is dit absoluut een aanrader!

Bij het nabij gelegen restaurant Tafelberg heeft u de mogelijkheid om even wat te drinken en te eten, uw hond is hier uiteraard ook toegestaan (mits aangelijnd). Indien u dit wandelgebied gaat bewandelen wensen we u en uw hond veel wandelplezier!

BELANGRIJK:
Het is dus belangrijk dat u weet dat uw hond in dit wandelgebied op de meeste plaatsen niet geheel los mag lopen, u dient uw hond dus aan te lijnen. Tip! Neem een lange lijn dan hoeft u uw hond niet in zijn vrijheid te beperken!

Parkeergelegenheid:U kunt parkeren aan de Lage Laarderweg (50 meter van Restaurant Tafelberg, zie ook google maps onder de foto's).

Het adres van restaurant Tafelberg is:
Oude Naarderweg 2,
Blaricum,
Nederland

Vanaf dat adres bent u slechts tientallen meter verwijderd van de uiteindelijke parkeerplaats, zie ook de Google Maps onder de reeks foto's.
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden