Losloopgebied: Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel
Delen:

Losloopgebied: Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel

Pups
hond uitlaten

Korte inleiding over dit wandelgebied:
De Ouderkerkerplas biedt u een prachtig losloopgebied waar u met uw hond kunt gaan wandelen. Uw hond kan zich heerlijk uitleven op de eilanden en mogen op de eilanden overal loslopen. Ook kunt u na afloop een broodje of wat te drinken halen bij Gewoon Geluk (te zien op de foto’s). Er zijn wc’s aangelegen waar u gratis gebruik van kunt maken. Al met al is dit losloopgebied een prachtig gebied om te bewandelen, zeker als uw hond gek is op water en graag zwemt! We wensen u en uw hond veel plezier tijdens het wandelen!

HANDIG OM TE WETEN:
Het recreatieterrein is van 15 april tot 15 oktober gesloten voor honden maar het losloopgebied aan de buitenkant naar de eilanden zijn het gehele jaar open en toegankelijk voor loslopende honden.

Sinds 15 april 2021 zijn er nieuwe, duidelijke entreeborden voor hondenbezitters geplaatst met de uitlaatregels op hoofdlijnen. Ook staan er in het veld nieuwe, duidelijke paaltjes met pictogrammen, waardoor het duidelijk is voor hondenbezitters waar de hond wel of niet los mag lopen en waar het verboden is voor honden.

Kijk voor actuele informatie over het uitlaten van je hond op:

Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden