Losloopgebied: Natuurgebied Laarsenberg (80 ha) in Rhenen
Delen:

Losloopgebied: Natuurgebied Laarsenberg (80 ha) in Rhenen

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Natuurgebied Laarsenberg is een prachtig beschermd natuurgebied dat zich goed leent voor een prachtige wandeling met uw hond. Het allerleukste is dat uw hond over los mag lopen. Misschien wel het allerleukste van deze wandeling is dat u achter het dierenpark Ouwehands Dierenpark loopt. Door de hekken ziet u de beren en de vossen lopen, wel belangrijk om te weten is dat het ten strengste verboden is om de beren of de vossen te voeren. Ook dienen de beren en de vossen niet opgejaagd te worden door uw hond. Indien u het leuk vindt kunt u ook een bezoek brengen in het dierenpark, hiervoor moet u uiteraard wel betalen. Uw hond mag mee in het dierenpark maar moet wel aangelijnd blijven. Deze wandelroute biedt u naast het prachtige landschap dus ook een bijzondere ervaring, u ziet namelijk beren tijdens deze wandeling. Na de wandeling heeft u de mogelijkheid om een pannenkoek te eten in het nabij gelegen pannenkoekenhuis, u hond is hier van harte welkom alleen moet wel aangelijnd blijven.

Parkeergelegenheid:U kunt parkeren aan de parkeerplaats die vlakbij onderstaand adres ligt:
Grebbeweg 123,
3911 AV in Rhenen

(Er zijn 2 parkeerplaatsen, wij hebben geparkeerd op de parkeerplaats bij de herdenkplaats/begraafplaats van de militairen). Het kan soms druk zijn in het dierenpark rhenen, dus we adviseren u om op een doordeweekse dag te gaan wandelen (buiten schoolvakanties). Zo weet u zeker dat u heerlijk rustig kunt wandelen met uw hond.

U kunt uw route ook beginnen vanaf het pannekoekenhuis De Grebbeberg, vanaf hier kunt u ook direct het losloopgebied in. U heeft ook de mogelijkheid om tot 20.00 een heerlijke pannekoek te bestellen. Uw hond is hier uiteraard ook welkom!

ADRES VAN PANNEKOEKENRESTAURANT waar u ook kunt beginnen met wandelen:
De Grebbeberg
Grebbeweg 101
3911 AV Rhenen
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden