Losloopgebied: Hondenstrand in IJmuiden
Delen:

Losloopgebied: Hondenstrand in IJmuiden

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Het Hondenstrand in Ijmuiden is een prachtig strand van 6km lang waar uw hond het gehele jaar heerlijk los mag lopen. Bij het restaurant Paviljoen kunt u een hapje en drankje bestellen, uw hond is uiteraard van harte welkom in het restaurant.

OVer strandpaviljoen Beach Inn:
Strandpaviljoen Beach Inn is gelegen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland;
dit fraaie natuurgebied, met de zee op slechts een steenworp afstand, ligt tussen Zandvoort en IJmuiden. Beach Inn staat voor een ongedwongen omgeving, waarbij iedereen zich zelf kan zijn; zowel mens als dier. In de volksmond wordt Beach Inn ook wel ‘Het hondenparadijs’ genoemd.

Zowel ´s zomers als ´s winters, na een wandeling over het strand of door de duinen, is het met een drankje aangenaam toeven in ons paviljoen met openhaard of op het terras. Ook voor de lunch, borrel, diner en feesten kunt u altijd bij ons terecht!

Het hondenstrand in IJmuiden is een prachtige locatie om uw hond uit te laten en na afloop een hapje of drankje te bestellen bij strandpaviljoen Beach Inn. Indien u hier gaat wandelen wensen we u en uw hond veel wandelplezier!

Parkeergelegenheid:U kunt gratis parkeren aan de parkeerplaats langs de gehele straat langs het industrieterrein waar ook onderstaand adres gevestigd is. Deze parkeerplaats ligt wel 200 tot 300 meter van het strand maar het is wel gratis parkeren:
Ampèrestraat 1
1976 BE IJmuiden

Vanaf dit adres moet u het voetgangerspad volgen tot aan het strand (zie foto's).


ADRES VAN PARKEERPLAATS DICHTBIJ HET STRAND:

Hans Medenblik
IJmuiderslag 51
1974 VW IJmuiden
(tarief 1.80 euro per uur, uitsluitend betalen in muntgeld bij automaat).
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden