Losloopgebied: Dagrecreatiegebied Hilversum - Laren
Delen:

Losloopgebied: Dagrecreatiegebied Hilversum - Laren

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Dit losloopgebied is gelegen aan een dagrecreatieterrein waar u uitstekend kunt parkeren, dit gebied is ook een ideaal alternatief om naar toe te gaan als het parkeren te druk is bij La Place (iets verder op). U kunt uw auto parkeren langs het veld. De prachtige Hilversumse heide begint vanaf dit recreatieterrein.

Het is een prachtig natuurgebied, uw hond dient in het natuurgebied wel aangelijnd te worden. (Zie bordje op foto 22). Op dit recreatieterrein zijn picknicktafels aangelegen en indien u wilt mag u natuurlijk ook zelf klapstoeltjes neerzetten om eventjes heerlijk uit te rusten en te genieten van de natuur. Indien u dit losloopgebied gaat bewandelen wensen we u en natuurlijk uw hond een fijne wandeling!

Correctie 3-2-2021:
Uw hond dient in dit natuurgebied / begrazingsgebied wel aangelijnd te worden (Zie bordje op foto 22), in een eerdere vermelding stond dat uw hond in dit gebied grotendeels los kon lopen, die vermelding was onjuist.

Parkeergelegenheid:Dit dagrecreatiepark is gelegen aan de Hilversumse Weg in Laren (Het recreatiepark waar u kunt parkeren ligt 500 meter richting Hilversum vanaf restaurant La Place Laren gezien):

Hilversumseweg,
Laren,
Noord-Holland

Ook ligt het recreactieterrein vlakbij onderstaand adres (andere kant van de weg, ongeveer 60 meter er vanaf):

Larenseweg 222
1223AB
Hilversum
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden