Losloopgebied: Boswachterij Dorst in Oosterhout
Delen:

Losloopgebied: Boswachterij Dorst in Oosterhout

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Boswachterij Dorst is een prachtige locatie om te wandelen met uw hond. De route begint vanaf het pannenkoekenrestaurant De Hannebroeck waar u van te voren of na afloop een heerlijke pannenkoek of drankje kunt bestellen. We hebben de pannenkoeken zelf getest en ze zijn heerlijk! Honden mogen buiten en binnen in het pannenkoekenrestaurant maar moeten wel kort aangelijnd zijn (max. 1-2 hondjes per tafel in het restaurant). Het losloopgebied begint vrijwel direct bij het pannenkoekenrestaurant, voor de sportieve wandelaars kunt u bij de ingang van het losloopgebied naar de linkerkant wandelen (deze route heeft een stijle heuvel), voor de wat oudere mensen is het handig om de rechterkant op te gaan omdat deze route geen heuvels bevat. Wij hebben gekozen voor de linkerkant (zie foto's). Uw hond mag hier overal loslopen, er is wel een klein kinderspeelbos waar uw hond niet mag lopen, dit bosje is alleen bedoelt voor kinderen en ouders. Op de zandvlaktes van het losloopgebied kan uw hond heerlijk spelen en rennen, het is echt een aanrader om hier eens te gaan wandelen. Ook is deze route over het algemeen niet zo heel erg druk met wandelaars, hierdoor kunt u nog ontspannender wandelen. Indien u hier gaat wandelen wensen we u veel wandelplezier!

Parkeergelegenheid:U kunt uw auto parkeren bij het parkeerterrein van pannenkoekenrestaurant 'De Hannebroeck', het adres is:
Hoevestraat 12,
4903 RP Oosterhout

OPENINGSTIJDEN PANNENKOEKENRESTAURANT:
Het pannekoeckenhuys/restaurant is het gehele jaar door geopend op zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.30 uur. Vanaf 2 april is het pannekoeckenhuys/ restaurant ook geopend op woensdagmiddagen, namelijk van 13.00 tot 19.30 uur.

In de zomerperiode hebben we ruimere openingstijden:
Vanaf 8 juli t/m eind augustus zijn wij 6 dagen per week geopend, namelijk:
dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 19.30 uur.

Op maandag zijn wij gesloten. Actuele openingstijden kunt u altijd vinden op deze pagina van onze website:
www.pannenkoekenhuis-restaurant-dehannebroeck.nl
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden