Losloopgebied: Bosdijk 2 in Nieuwer ter Aa
Delen:

Losloopgebied: Bosdijk 2 in Nieuwer ter Aa

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Het gebied wat u nu bekijkt is Bosdijk 2, dit ligt aan het losloopgebied Bosdijk 1 wat we op een andere pagina uitgebreid hebben gefotografeerd en beschreven. Ook dit wandelgebied ligt aan het water en straalt één en al rust uit. Door bijvoorbeeld klapstoeltjes mee te nemen kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht. Alleen op het recreatieterrein mogen honden officieel niet los (alhoewel dit wel vaak gebeurd) maar als u eventjes verder loopt (zie fotos) kunt u daar wel heerlijk loslopen met uw hond. Op dit recreatieterrein kunt u gratis gebruik maken van netjes verzorgde toilets en ook bevindt zich een waterkraan waar u schoon kraanwater kunt tappen voor bijvoorbeeld drinkwater voor uw hond of voor uzelf. In onze ogen is dit een prachtige plek waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt wandelen met uw hond.

Ook is het leuk om bijvoorbeeld naar de Boterwal te wandelen, de boterwal is ook een prachtig wandelgebied voor honden en ligt hier vlakbij op loopafstand. Ook hebben we het wandelgebied de Boterwal apart beschreven, dit ligt ook vlakbij op loopafstand. Als u wilt kunt u dus ook even het wandelgebied de Boterwal bekijken. Indien u hier gaat wandelen met uw hond wensen we u en uw hond veel wandelplezier!

Parkeergelegenheid:HET ONDERSTAAND ADRES IS EEN GOEDE INDICATIE VAN DE PLAATS VAN HET PARKEERTERREIN (u ziet het parkeerterrein duidelijk als u de Bosdijk in komt rijden).

DICHTSTBIJZIJNDE ADRES:
Bosdijk 5,
3626 AS Nieuwer Ter Aa,
Nederland
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden