Losloopgebied: Bosdijk 1 in Nieuwer ter Aa
Delen:

Losloopgebied: Bosdijk 1 in Nieuwer ter Aa

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
In de bosdijk vindt u een prachtig recreatieterrein waar u uw auto prima kunt parkeren, er is altijd plek genoeg voor uw auto. Het recreatieterrein is prachtig gelegen naast een groot meer, op het recreatieterrein kunt u ook gratis gebruik maken van de picknicktafels om van te voren of na afloop wat te drinken of te eten. Officieel moeten honden op dit recreatieterrein aangelijnd blijven maar het losloopgebied is hier slechts 20 meter vandaan, u kunt met uw hond heerlijk los wandelen door de mooie natuur dat de bosdijk u te bieden heeft (zie onze fotos).

Ook is het leuk om bijvoorbeeld naar de Boterwal te wandelen, de boterwal is ook een prachtig wandelgebied voor honden (ziet u de bomen achter de vrouw op de foto hierboven? Dat is de Boterwal). De Bosdijk is een heerlijke plaats waar u kan genieten van de natuur en de rust, u kunt hier gerust een aantal uur doorbrengen, veel mensen nemen ook klapstoeltjes mee om lekker te kunnen zitten. De bosdijk loopt ook nog verder, dit hebben we in een apart wandelgebied gezet, bekijk dus ook even ons andere losloopgebied, genaamd: Bosdijk 2 in Nieuwer Ter Aa. Ook hebben we het wandelgebied de Boterwal apart beschreven, dit ligt ook vlakbij op loopafstand. Als u wilt kunt u dus ook even het wandelgebied de Boterwal bekijken. Indien u hier gaat wandelen met uw hond wensen we u en uw hond veel wandelplezier!

Parkeergelegenheid:HET ONDERSTAAND ADRES IS EEN GOEDE INDICATIE VAN DE PLAATS VAN HET PARKEERTERREIN (u ziet het parkeerterrein duidelijk als u de Bosdijk in komt rijden).

DICHTSTBIJZIJNDE ADRES:
Bosdijk 5,
3626 AS Nieuwer Ter Aa,
Nederland
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden