Losloopgebied: Austerlitz 2, de Pyramide van Austerlitz
Delen:

Losloopgebied: Austerlitz 2, de Pyramide van Austerlitz

Pups
hond uitlaten
Korte inleiding over dit wandelgebied:
Austerlitz staat vooral bekend om de prachtige Pyramide van Austerlitz, deze wandelroute ligt vlakbij in de buurt van deze Prachtige Pyramide. Zoals u op de foto’s kunt zien bestaat dit wandelgebied voornamelijk uit bosachtige paden. Dit wandelgebied is ook interessant indien u geïnteresseerd bent u de historie van Nederland.

DE ROUTE NAAR DE PYRAMIDE:
Om bij deze Pyramide te komen kunt u het beste nadat u heeft gewandeld met de auto naar de Pyramide rijden (zie ook de foto's). De Pyramide is erg leuk voor het hele gezin, er is ook een soort minikermis voor kleine kinderen met draaimolens en dergelijke, ook staan er diverse snoepkramen en zijn er eet- en drinkgelegenheden. Ook handig om te weten is dat uw hond is toegestaan bij de Pyramide (mits aangelijnd). Dit gebied biedt u dus niet alleen een uitje met uw hond maar kan ook dienen als een leuk gezinsuitje! De Pyramide is honderden jaren oud en werd voornamelijk gebruikt als uitkijktoren. Helaas verloor de Pyramide van Austerlitza rond 1900 zijn oorspronkelijke vorm, de Pyramide leek meer op een grote heuvel. De pyramide werd gelukkig weer gerestaureerd zoals de Pyramide er oorspronkelijk heeft uitgezien. Indien u dit gebied gaat bewandelen wensen we u en natuurlijk uw hond een fijne wandeling toe!

Parkeergelegenheid:Voor het losloopgebied kunt u parkeren op de parkeerplaats die gelegen is aan onderstaande weg/adres (zie ook google maps):
Zeisterweg,
Woudenberg,
Utrecht

Het adres van de Pyramide van Austerlitz is:
Zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg

(Parkeren bij de Pyramide van Austerlitz is gratis, er wordt wel gevraagd of u een vergoeding wilt geven voor het parkeren. Een vergoeding is niet verplicht maar wordt wel in zeer grote dank afgenomen).
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden
Aanmelden