Meedhuizen

Labradoodle pups mini en medium

€ 2.350
Details
Adv. ID
2pypsql0H
Adv. Locatie
Adverteerder
Fokker
Adverteerder is de fokker?
ja
Advertentietype
Te koop
Beschikbaar
2023-03-17
Gecastreerd / gesteriliseerd
nee
Gechipt
ja
Gevaccineerd
ja
Gezondheid is gecontroleerd
ja
Honden in het nest
6 Mannelijk / 4 Vrouwelijk
Kleur huisdier
Rood, Crème
Leeftijd
9 weken, 6 dagen
Moeder aanwezig
ja
Ontwormd
ja
Beschrijving
Er zijn bij ons 20 januari labradoodlepups geboren en er zijn nog 3 pups beschikbaar 1 mini en 2 mediums De pups hebben de kleuren abricot, caramel en rood. Ze zijn van de 7e generatie, dus ze zullen niet verharen en daardoor weinig tot geen allergische reactie geven. Onze moeder is Kyra en ze is een medium van 45 cm en de vader is Bentley, onze eigen dekreu van 46 cm. We hebben hem gekozen om zijn mooie verervende kleur. De hele bloedlijn is vrij van HD ,ED en PRA. De gezondheidsverklaringen en afstammingspapieren zijn hier in te zien. Als ze straks 6 weken oud zijn worden ze helemaal nagekeken door onze dierenarts en krijgen ze hun chip en inentingen, een Europees paspoort en zijn ze dan uiteraard al een paar keer ontwormd. Ze groeien op bij ons in de huiskamer, dus maken ze ook kennis met de dagelijkse geluiden. Ze zijn al puppypad-zindelijk als ze naar hun nieuwe huisje gaan, en worden af en toe gekamd, want we moeten er natuurlijk wel netjes uitzien. We beginnen vroegtijdig met de socialisatie, en ook spelen ze met onze andere honden en de kat. Als ze 6 weekjes zijn gaan ze af en toe mee naar de winkel hier tegenover, leren we ze lopen aan een lijntje, en met 7 weekjes gaan ze mee naar het verzorgingshuis, dus voor het eerst in de auto en dan mogen ze daar even rondlopen en heel veel kriebeltjes ontvangen van de bewoners en de verpleging, leuk voor de mensen en goed voor de pups. En als zij rond 17 maart ons nestje mogen verlaten, zullen ze een leuk puppypakket mee krijgen, wormkuur voor de eerste periode, een tuigje, brokjes en natuurlijk een knuffel uit het nest. Ook krijgen onze pups gratis 1 jaar een verzekering van Petplan. Daarnaast werken wij met een WhatsApp groep waarin alle toekomstige baasjes elkaar op de hoogte kunnen houden van de pups. Bij onze pups heeft u geen castratie en sterilisatieplicht en krijgt u een koopovereenkomst en garantie op erfelijke gebreken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de pups of vragen hebben, dan kunt u een berichtje sturen. Emailadres: [email protected] Website: www.anissaslabradoodles.com Arnita
Arnita K.
Fokker
Meedhuizen
2 dagen
Lid sinds:8 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google

Checklist voor kopers

Om de veiligheid van jou en je potentiële huisdier tijdens het herplaatsingsproces te garanderen, raden we je aan om het advies in de onderstaande checklist door te lezen en op te volgen.

Hoe oplichting te voorkomen

Houd communicatie op Puppyplaats

Houd communicatie op Puppyplaats

Ons chatsysteem is beveiligd, maakt het versturen van foto's mogelijk en stelt je in staat verdacht gedrag aan ons te melden. Gebruik geen onveilige en anonieme kanalen zoals whatsapp, messenger of e-mail.

Deel je identiteitsbewijs niet

Deel je identiteitsbewijs niet

Je bent gevoelig voor identiteitsdiefstal als je een kopie van je identiteitsbewijs naar een ander persoon stuurt. Als je wordt gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs, meld deze persoon dan bij ons.

Pas op voor phishing

Pas op voor phishing

Puppyplaats zal je NOOIT een sms, chatbericht of e-mail sturen waarin je wordt gevraagd je inloggegevens op te geven of je bankgegevens te bevestigen. Inspecteer de URL voordat je erop klikt en meld misbruik bij ons.

Checklist voor het kopen van een hond of puppy

Het kan de moeite waard zijn om een huisdierenverzekering af te sluiten voordat je huisdier arriveert. Een verzekering voor gezelschapsdieren die de kosten voor onverwachte dierenartsrekeningen door ongevallen en ziekte kan dekken kan gemoedsrust geven. Premies zijn vaak goedkoper voor jongere huisdieren, en als ze vroeg in hun leven verzekerd worden, zijn ze gedekt voor aandoeningen voordat deze zich ontwikkelen. Als je huisdier ziek wordt voordat je een verzekering hebt, wordt deze aandoening waarschijnlijk uitgesloten en zul je er geen aanspraak op kunnen maken.
Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Wees verantwoordelijk en doe onderzoek!

Het herplaatsen van een puppy is een grote stap en verschillende rassen hebben verschillende kenmerken. Bekijk voor meer informatie onze rasprofielen. Zorg ervoor dat je genoeg informatie hebt verzameld over het ras en er zeker van bent dat het het juiste ras is voor jou en je gezin. Het LICG heeft meer informatie samengesteld over het aanschaffen van een huisdier. Zorg er ook voor dat de verkoper of fokker oprecht is en stel veel vragen. Een goede fokker zal je helpen bij het kiezen van een puppy wiens karakter past bij jouw levensstijl en familieomstandigheden, en zal je niet snel een beslissing willen laten nemen. Hier zijn de belangrijkste vragen om aan de fokker te stellen voordat je een puppy gaat bekijken.

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Puppy's moeten met hun moeder bij de verkoper thuis worden bekeken!

Bekijk de puppy altijd bij de verkoper thuis en samen met de moeder van de puppy. Accepteer geen enkel excuus voor het vooraf overmaken van geld zonder dat er een bezichtiging heeft plaatsgevonden, of als de adverteerder je op een andere locatie dan zijn/haar eigen huis probeert te ontmoeten. Onverantwoordelijke verkopers zullen vaak een andere locatie voorstellen om te voorkomen dat ze de ware levensomstandigheden van de puppy laten zien. De adverteerder moet je ALTIJD laten zien hoe de puppy's met hun moeder omgaan. Puppyplaats staat de verkoop van puppy's door derden niet toe en alle geadverteerde nesten met puppy's MOETEN door de adverteerder zijn gefokt. Let er op of de interactie tussen de puppy en de moeder natuurlijk is om er zeker van te zijn dat dit echt de moeder van de puppy is.

Gezondheidscontrole en papierwerk

Gezondheidscontrole en papierwerk

De verkoper moet bereid zijn om je het dier naar een dierenarts naar keuze te laten brengen voor een gezondheidscontrole en het dier binnen 48 uur terug te kunnen brengen voor een volledige terugbetaling als er gezondheidsproblemen worden geconstateerd. Als de gezondheid van de puppy door een dierenarts is gecontroleerd, zorg er dan voor dat je de gezondheidscontrole in kunt zien. Je kunt ook contact opnemen met de betreffende dierenarts om dit te bevestigen. De dierenarts kan mogelijk geen specifieke gezondheidsinformatie vrijgeven vanwege de wet gegevensbescherming, maar kan wel bevestigen dat de puppy's zijn gecontroleerd. Wanneer je de puppy's ontmoet, moeten ze sociaal en alert zijn, met heldere ogen en geen zichtbare gezondheidsproblemen. Lees hier meer over hoe je de gezondheid van een hond kunt controleren.

Als de fokker aangeeft dat het dier is ingeënt en/of gechipt, vraag dan om de gegevens hiervan, inclusief vaccinatiebewijs. Het is wettelijk verplicht dat alle honden ouder dan 7 weken gechipt zijn en dat de geregistreerde gegevens van de eigenaar actueel zijn. De fokker is verantwoordelijk voor het chippen van de puppy's en moet eerst zijn/haar gegevens in de microchipdatabase laten registreren. Dit moet worden gedaan voordat de puppy's worden opgehaald. Accepteer nooit een excuus om ze later te verzenden. Als de puppy's een stamboom hebben van de Raad van Beheer, zorg er dan ook voor dat je deze krijgt voordat je de puppy mee naar huis neemt.

Vanaf 1 november 2021 heeft iedereen die een nestje honden fokt een Uniek Bedrijfs Nummer (UBN) nodig. Vraag naar het UBN-nummer wanneer je een hond koopt. Daarnaast is het EU paspoort verplicht voor álle honden die na 1 november geboren worden of van eigenaar verwisselen. Koop nooit een hond zonder chip en/of Europees paspoort.

Rapporteren, niet ondersteunen!

Rapporteren, niet ondersteunen!

Als je het vermoeden hebt dat een puppy onverantwoordelijk gefokt is, moet je de puppy niet "redden" door hem mee naar huis te nemen. Loop weg en meld de verkoper onmiddellijk aan ons. Lees hier hoe je een grootschalige/commerciële fokkerij herkent.

U dient uw zorgen ook rechtstreeks melden bij de NVWA, aangezien zij de bevoegdheid hebben om de locatie te inspecteren als er dierenwelzijnsproblemen zijn, en indien nodig verdere actie kunnen ondernemen.

U kunt uw melding bij de NVWA online of telefonisch indienen via telefoonnummer: 0900-0388, dan kunnen zij indien nodig een onderzoek starten naar de betreffende situatie.

Betaling en contract

Betaling en contract

Wees voorzichtig bij het betalen van je aanbetaling. Zorg er altijd voor dat je de pup(s) persoonlijk hebt gezien. Daarnaast raden we je aan een bankoverschrijving te gebruiken zodat er bewijs van de transactie is.

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten 8 weken oud zijn wanneer ze worden opgehaald

Puppy's moeten minimaal 8 weken oud zijn voordat ze hun moeder kunnen verlaten. Zorg ervoor dat je de papieren controleert om er zeker van te zijn dat de puppy oud genoeg is.

Verzeker je huisdier!

Verzeker je huisdier!

Het kan de moeite waard zijn om een huisdierenverzekering af te sluiten voordat je huisdier arriveert. Een verzekering voor gezelschapsdieren die de kosten voor onverwachte dierenartsrekeningen door ongevallen en ziekte kan dekken kan gemoedsrust geven.

Premies zijn vaak goedkoper voor jongere huisdieren, en als ze vroeg in hun leven verzekerd worden, zijn ze gedekt voor aandoeningen voordat deze zich ontwikkelen. Als je huisdier ziek wordt voordat je een verzekering hebt, wordt deze aandoening waarschijnlijk uitgesloten en zul je er geen aanspraak op kunnen maken.

€ 2.350
Arnita K.
Fokker
Meedhuizen
2 dagen
Lid sinds:8 maanden
Geverifieërd door middel van:
Telefoon
E-mail
Facebook
Google