Home
Pups Dekreuen Rassen Tips Speeltjes Videos Waakbord
Plaats advertentie Inloggen
Over puppyplaats.nl
Over Puppyplaats Contact Werken bij Puppyplaats
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers in Nederland. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar maandelijks honderdduizenden hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup, mooie hondenspullen of een geschikte dekreu. Het is de plek waar aanbieders en kopers samenkomen.

Puppyplaats biedt haar gebruikers een overzicht van aangeboden pups, hondenspullen en aangeboden dekreuen. Het advertentieaanbod blijft groeien en er komen dagelijks vele nieuwe advertenties bij. Naast deze advertenties biedt Puppyplaats haar bezoekers ook een schat aan informatie en handige tips. Duidelijke rasomschrijvingen, die voorzien zijn van prachtige kwaliteitsfoto’s, geven een goed beeld van de eigenschappen en het karakter van een hond. De belangrijkste raseigenschappen staan in duidelijke grafieken. Uniek is dat de rasinformatie direct vanuit de puppy- en dekreuadvertenties oproepbaar is.

De werking van Puppyplaats.nl is erg gebruiksvriendelijk. Door de indeling in hoofdrubrieken is de website overzichtelijk en gaat het zoeken en vinden erg gemakkelijk. Het plaatsen van een advertentie is gemakkelijk, gaat snel en de advertentie is direct zichtbaar op de website. Via het Mijn Puppyplaats profiel kunnen adverteerders de door hen geplaatste advertenties gemakkelijk onderhouden, aanpassen en weer verwijderen.

Puppyplaats vindt verantwoord hondenbezit erg belangrijk. Een hond moet passen bij zijn eigenaar, maar ook in de leefsituatie waarin hij terecht komt. Het is daarom erg raadzaam om vooraf voldoende informatie in te winnen over het karakter en de specifieke eigenschappen en kenmerken van een bepaalde hond of hondenras. Op de website is veel informatie over het karakter en de eigenschappen van honden te vinden en staan vele handige tips beschreven. Daarnaast wordt er door Puppyplaats aangegeven wat belangrijke zaken zijn bij het bezichtigen van een nestje pups.