Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 667768763

Biewer Yorkshire terriër pups met stamboom

7788 x bekeken sinds 15 maart 2019 om 12:37
Ras: Yorkshire TerriërInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Lilian Sanders
Contact
Prijs: € 995,-


Nog 2 prachtige teefjes en 2 prachtige reutjes beschikbaar uit de combinatie Emilio van My litlle stars en Nora von Kimba’s best Heritage. Pups zijn weekjes oud en mogen meteen mee naar hun nieuwe mandje. Ze hebben inmiddels de tweede enting gehad en zijn volgens schema ontwormd. Groeien op bij ons in de huiskamer en zijn netjes gesocialiseerd. We zijn ook met zindelijkheid training bezig en dat gaat eigenlijk best goed. Uiteraard woont mams ook bij ons, de papa niet. Ik vraag voor de reutjes € en voor de teefjes € en het witte teefje is €. U bent altijd welkom om kennis te komen maken als u belangstelling heeft.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .