Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 926634031

Alle puppies hebben een gouden mandje gevonden! Wachtlijst van 2jr!

Aangeboden sinds 23 dec. 2020 om 12:52
Tervuerense Herder Info
Duitse Herder Info
Ralph Rijk
Contact
Prijs: Op aanvraag


Beste hondenliefhebbers
Gelieve eerst de volledige advertentie te lezen alstublieft.

Wij hebben op oktober een nest gekregen van een zeer exclusieve kruising. Deze pups hebben een gouden mandje gevonden maar het volgend nest wordt verwacht in . Onze moederhond is een volbloed Tervuerense herder. De vaderhond is een volbloed Duitse herder.
Zij hebben 6 hele mooie puppy's gekregen, waarvan 4 reutjes en 2 teefjes. Bent u geïnteresseerd in onze pups dan kunt u zich voor onze wachtlijst aanmelden. Volgend nest wordt verwacht in !!!

*Zij zullen dan volledig in orde zijn met ontwormen, inentingen, chipnummer & Europees paspoort!
De pup krijgt bij vertrek naar zijn gouden mandje een zeer uitgebreid startes/totaalpakket mee met o.a. 4kg hondenvoer, halsband, lijn, veldriem 5mtr+snoepzakje om aan riem vaste te maken, bench of handgemaakte hondenmand, 3 speeltjes (kong), handgemaakte snuffelmat, goedgevulde opbergbox met snoepjes, kauwstaafjes, voer/drinkbak doggybar (kan gepersonaliseerd worden), een Nylabone,verkoelingsmat, puppypads,hondenhanddoek!!! Kortom de hond vertrekt hier met alles wat u nodig heeft, waardoor u de volledige aandacht houdt om met de hond in zijn nieuwe omgeving bezig te zijn. Dat vinden wij super belangrijk!! Daarnaast staan wij ook altijd ter beschikking voor vragen omtrent de opvoeding van de pup. Ook kunnen wij opvang verzorgen in tijde van vakantie en mocht het helaas toch tot een herplaatsing komen (waar niet vanuit wordt gegaan) dan loopt deze enkel via ons! Deze honden worden niet verkocht aan mensen die fokdieren zoeken!!!!

Deze honden zijn zeer geschikt als gezinshond door het zachte karakter van de Tervuerense maar ze kunnen ook dienen voor de hobbysport door het karakter van de Duitse. Zeer kindvriendelijke honden.

Wij willen enkel het beste voor onze pups. Een hond mag nooit een impulsieve aankoop zijn en men moet weten dat een hond kostbaar is gedurende zijn/haar mooie levensjaren. Bij een bezichtging vragen wij u de corana maatregelen te handhaven. Bij reservatie zal er een voorschot van € te betalen zijn.

De pups groeien op in huiselijke sfeer, de vader en moeder zijn hier ook ten alle tijde aanwezig. Mocht u nog vragen of verdere interesse hebben, kunt u ons contacteren op:
(tel.) +
of via mail:

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2022 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map