Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Teckel ruwhaar     
Advertentienummer: 18498608

Stoere teckel pups, kortharig ruwharig

Aangeboden sinds 08 nov. 2021 om 10:28
Ras: Teckel ruwhaarInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 maanden oud
Hondencentrum KWSPL Enzo
Contact
Prijs: Op aanvraag


Welkom bij Hondencentrum Kwispel enzo, sinds 2016 trainen wij honden en runnen wij een professionele kennel in de Brabantse Kempen. Wij zijn uw professioneel en betrouwbaar adres voor de aanschaf van een lief, vrolijk en gezonde viervoeter šŸ¾

Deze mooie dwergteckels zijn nog opzoek noor een gouden mandje, ze zijn geboren op 09-07-2021 en zij mogen nu het nest verlaten. We hebben nog 2 teefjes.

De dierenarts heeft ze onderzocht en gezond verklaard, dit staat in hun Europees/Nederlands paspoortje. Ze zijn door onze gediplomeerde medewerkers goed gesocialiseerd. Ze zijn ontwormt, hebben een chip en hun eerste enting gekregen.

Als u geĆÆnteresseerd bent, kunt u iedere dag de pups en hun ouders vrijblijvend ontmoeten. Als de pup een klik met u heeft, mag ie nest verlaten. U krijgt dan ook een puppypakket mee. Dit bevat: vers voer, droog voer, halsbandje en riempje, speeltje en ontwormingskuurtje.

Omdat we voldoende tijd voor de ontmoeting willen inplannen, werken wij enkel op afspraak.
Omdat wij de verzorging en trainen van onze dieren belangrijk vinden, hebben we NIET veel tijd om uw berichten te beantwoorden, wilt u meer informatie of een afspraak inplannen, BEL ons dan.

Wilt u meer over ons en onze werkwijze weten ? Neem dan een kijkje op onze site www kwispel-shop nl, of bekijk onze Facebook tijdlijn of instagram

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .
© 2013 - 2021 Puppyplaats.nl
Algemene voorwaarden Cookie instellingen Cookiebeleid Site map