Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 593791484

Blue Staffordshire Bull terrier; vooraankondiging

Aangeboden sinds 01 aug. 2020 om 08:56
Ras: Staffordshire Bull TerriërInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Paul Pijnenburg
Contact
Prijs: € 1250,-


Begin augustus verwachten wij twee nestjes Staffordshire Bull Terriers. Moederhonden zijn zusjes die allebei hun eerste nestje gaan krijgen. Vader van beide nesten is dusty, een rode reu.
Doerak is 14 augustus uitgeteld en Bonnie 21 augustus. na 8-9 weken mogen de pups het nest verlaten.

Moeder is een blauw teef, om gezondheidsredenen hebben wij gekozen om niet te kiezen voor een blauwe dekreu. Omdat Dusty zwart vererfd en al eerder volledig blauwe nesten heeft voortgebracht verwachten wij vooral blauwe pups, maar er kan ook een brindle, rode of zwarte pup bij zitten.

Pups groeien op in huiselijke omgeving en komen veel in contact met kinderen, verschillende mensen, honden van verschillende rassen en verschillende omgevingen (huiskamer, terras, tuin etc.)

Het allerbelangrijkste is voor ons dat de pups naar een goed huis gaan! Omdat "leuke" hondjes hier meer geluk mee hebben dan probleem hondjes, doen wij er alles aan een evenwichtige, goed gesocialiseerde en gehabitueerde pup groot te brengen.

Staffords komen helaas nog wel eens in de problemen, omdat ze niet altijd goed met honden om kunnen gaan. Vaak komt dit door een miscommunicatie tussen de honden. Daarom zorgen wij dat de pups met honden van verschillende leeftijden en rassen leren om te gaan. Zodat zij in hun latere leven van nature begrijpen dat de boomer van uw grootmoeder andere spelletjes leuk vind dan de rottweiler van de buren.

Naast het zo goed mogelijk opvoeden van de pup door de fokker, speelt de opvoeding van de baas uiteraard ook een rol. Daarom zitten er in ons puppy pakket een paar leuke puppy boekjes en wij zijn natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen of tips!
Het fokken is voor ons een hobby, maar wij hebben hiervoor wel de nodige opleiding gevolgd van de raad van beheer.

Wij hebben enkele foto's bijgesloten:
- Dusty, de vader
- Moederhond met haar zus (tante van de pups)
- Moeder en tante met broer Dobby in het midden (oom van de pups)
- foto's van moeder en tante als pup/jonge hond
- Diploma fokken en houden van honden
- de puppy boekjes!

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .