Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Shih Tzu   x   Yorkshire Terriër     
Advertentienummer: 560266797

Shorkie Shih Tzu x Yorkshire terrier meisje

29763 x bekeken sinds 28 jan. 2017 om 14:44
Shih Tzu Info
Yorkshire Terriër Info
Bailey
Contact
Prijs: € 425,-


Door - voor ons - heel vervelende omstandigheden zien wij geen andere optie dan voor Bailey een ander goed thuis te gaan zoeken.....dit heeft niets met dit blije hondenkind te maken maar alles met de omstandigheden waardoor we veranderen van woning en werk.

Bailey is een heel lief meisje , ze is pas jarig geweest en werd toen 1 jaar. Ze heeft een Shih tzu mama en een Yorkshire papa, zij staan op de laatste 2 foto's . Bailey is bij ons thuis geboren en opgegroeid en woont dus nog thuis bij haar Shih Tzu mama Yeanie.

Bailey lijkt op het eerste oog een voorzichtig meisje maar dit is alles behalve waar, ze is een super vrolijk en erg speels hondje en luisterd heel erg goed. Bij herplaatsing is ze - denken wij - het beste op haar plek bij iemand die op zoek is naar een lief en speels vriendinnetje, ze vind [kleine] kinderen en andere hondjes geweldig en ook is ze de vriendin van onze poezen Pixie en Pokey ...

De lezer die belangstelling heeft om onze levende "knuffel" een zacht nieuw mandje met een gouden randje te willen geven , kan mailen waarna we e.e.a. met elkaar afspreken om kennis te maken.

Graag tot mail en of tot ziens

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .