Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 928322380

Twee teefjes beschikbaar een met Ridge ven een zonder mogen nu weg

3838 x bekeken sinds 27 sept. 2019 om 10:51
Postma
Contact
Prijs: Op aanvraag


Onze Ridgebacks verwachten puppies half Juli. Beide ouders zijn voorzien van een stamboom .Ze zijn samen opgegroeid en beide zeer gezonde ridgebacks ze doen mee aan coursing. Ze zijn beiden JME vrij. De moeder heeft shows gelopen met resultaten 1ste uitmuntend beste jeugdhond.
De puppies worden ingeënt en voorzien van paspoort en worden gechipt en van stamboom voorzien van de raad van beheer. We beginnen met bench training en zindelijk maken voor ze de nest mogen verlaten. Ze worden in huis geboren en in huiselijke kring grootgebracht.Beide stammen af van ouders die zijn HD- en ED vrij, JME ( Epilepsie ) en andere erfelijke aandoeningen vrij..

We zoeken eigenaars die niet zomaar een COOL hond willen met een streep op de rug. Graag kennis hebben en inzicht met de Rhodesiian Ridgeback. Mocht u verder vragen hebben bellen kan altijd.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .