Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 679285478

Rhodesian Ridgeback pups

6861 x bekeken sinds 05 juni 2018 om 07:52
Ras: Rhodesian RidgebackInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Pauly
Contact
Prijs: Op aanvraag


Onze Rhodesian Ridgebacks Mila en Nelson hebben pups gekregen.
Beide ouders hebben een stamboom. Alle pups krijgen alle benodigde entingen, controles,chips en registratie en krijgen een europees hondenpaspoort.
Het is hun( en ons) eerste nestje en de pups werden mei geboren.
Onze reu Nelson, van bijna 5 jaar oud is een echte stoere Ridgeback.
Super lief en erg loyaal voor het eigen gezin en lief met kleine kinderen. Hij is rustig in huis, maar wel super waaks. Naar andere grote reuen is hij erg dominant, met teefjes en kleine hondjes gaat het goed.
Onze teef Mila, van 2 jaar oud is een lieve energieke hond. Ze luistert goed en is altijd nieuwsgierig en attent. Naar andere teefjes is zij weer dominant..... lekker stel ;-)
Ze is lief voor het gezin en kleine kinderen. Ook zij is super waaks. Mila is altijd heel erg vrolijk en altijd blij om je te zien.
Hier volgt wat algemene informatie over het ras en het karakter.
De Rhodesian Ridgeback is een harmonische en atletische gebouwde, sterk gespierde hond die opvalt door zijn lenigheid en behendigheid.
De bijzonderheid van een Ridgeback is de ridge met twee kruinen (kronen) op de rug. De ridge wordt gevormd door haren die in tegengestelde richting van de rest van de vacht groeien en zo het karakteristieke kenmerk van het ras vormt. De kleur van de vacht varieert van licht tot tarwe rood, waarbij iets wit op tenen en borst is toegestaan.
Een teefje heeft een schofthoogte van cm en een reu van cm. De Ridgeback bereikt normaal gesproken een leeftijd van tot jaar.
Let wel!! deze honden moeten lekker kunnen rennen en door de grootte hebben ze de ruimte nodig. Niet geschikt voor een klein blokje om en om te huisvesten op een kleine bovenverdieping. Tevens heeft de Ridgeback een specifieke opvoeding nodig. Wanneer u zich hier aan houdt dan kunt u zich geen betere vriend(in) wensen.

We hebben nog 3 reutjes en 1 teefje vrij die omstreeks half juli het nestje mogen verlaten. Gelukkig hebben alle reutjes en teefjes een mooie ridge een klein beetje wit op de buik en een mooie donkere kleur. Ook hebben ze allemaal een zwart masker. De pups groeien goed.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .