Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 49182546

Mooie Rhodesian Ridgeback pups met stamboom

6112 x bekeken sinds 23 juni 2019 om 09:24
Ras: Rhodesian RidgebackInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Vos
Contact
Prijs: Op aanvraag


Rhodesian Ridgeback pups met stamboom

Op 28 april heeft onze Rhodesian Ridgeback Daya 12 pups gekregen. De pups mogen deze week het nest verlaten. De dierenarts heeft alle pups volledig gecontroleerd (ook op DS). De pups zijn geënt en ontwormd. De Raad van Beheer heeft de pups gechipt.

De moederhond heeft een gouden karakter en is plezierig in de omgang. Ook de vader is een lieve hond. De pups komen veel in handen, zijn allemaal gezond en spelen graag met elkaar. Ze groeien op met nog twee andere honden. Beide ouders zijn vrij van JME, hiervan is het certificaat aanwezig.

Bij het verlaten van het nest krijgen de pups een geurdekentje en puppypakket mee. Eventueel kan er rekening gehouden worden met vakantie.

Voor meer informatie of een bezoek graag even bellen.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .