Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 186119243

Prachtige Rhodesian Ridgeback puppy's

Aangeboden sinds 31 mei 2020 om 19:30
Ras: Rhodesian RidgebackInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Adeleka
Contact
Prijs: Op aanvraag


Bij ons zijn onlangs prachtige pups geboren uit excellente ouders, uit internationale kampioenslijnen!

Pups zijn van uitmuntende kwaliteit! Er zijn nog enkele teefjes en reutjes beschikbaar.

Pups worden met heel veel liefde grootgebracht en zijn halverwege juli ( op leeftijd van 9 weken ) oud genoeg om hun nest te verlaten. Pups zijn tzt meerdere malen ontwormd, geënt ( tevens 2e cocktail enting en kennelhoest inbegrepen ) en gechipt door Raad van Beheer. Pups hebben een FCI stamboom ( Internationaal erkend ), DNA profiel en een Europeesch Paspoort. Moeder is een fantastische huishond, en ontzettend lief voor mens, soortgenoten en paarden. Vader Pearl Jam Coolabezi ( CM Mkangawi Akinwunmi Chaka ) is een geweldige reu, beide met een fantastisch karakter. Ouders stammen beide af van Internationale kampioenen, zijn HD- en ED vrij, JME ( Epilepsie ), DM en andere erfelijke aandoeningen vrij. Ook zijn ze nagekeken op Dermoid Sinus. Certificaten ter inzage.

Deze pups zijn met liefde gefokt en daarom alleen beschikbaar voor de juiste personen die net als ons enorm enthousiast zijn over het ras en de kennis in huis hebben om deze prachtige stabiele honden een gouden mandje te kunnen bieden.

Wilt u investeren in een prachtige pup, uit zeer goede bloedlijnen, waarmee u eventueel naar de show kunt, in de toekomst een nestje mee wilt gaan fokken, als u een vriendelijke lieve huishond wilt, of een goede erfbewaker, neem dan gerust contact met ons op.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .