Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Poedel     
Advertentienummer: 717241561

koningspoedel pup

Aangeboden sinds 23 mei 2020 om 17:46
John Jansen
Contact
Prijs: € 1600,-


Lief vrouwtje of baasje. Leuk dat je deze advertentie leest.
Onderstaande verhaal stond op mijn website: pasha.debosschehoeve.com vanwege de geboorte van mijn pups.
Na een selectie hebben mijn 15 pups allemaal een goed nieuw tehuis gevonden. Dagelijks komen er bij mijn baasje whapp berichtjes binnen over hoe geweldig en leuk het met mijn pups gaat. Helaas bij ééntje niet. Vanaf dag 1 was het moeilijk voor mijn kleine Jory om een wederzijdse band te krijgen met zijn nieuwe vrouwtje. Mijn baasje en vrouwtje hadden meteen aangeboden om de pup terug te nemen. Uiteindelijk is dat afgelopen week dan ook gebeurd. Na lang weg te zijn geweest herkenden wij Jory nog meteen, maar Jory ook ons. Wij kregen een flinke kusbeurt van haar en ook mijn vrouwtjes en baasje herkende ze meteen en moesten ook de kusbeurt ondergaan.
Enfin, een heel lang verhaal wat ik nog wel zal uitleggen. Jory blijft de komende week nog bij mij, wordt goed onderzocht door onze dierenartsen en leert onze normen en waarden weer. Na die week, als ze alles geleerd heeft wat nodig is, mag ze weer verhuizen na een nieuw baasje of vrouwtje.
Dus als je serieuze belangstelling hebt in mijn pup en je belooft heel lief voor haar te zijn mag je mijn baasje en vrouwtjes een email sturen waarin u zichzelf en uw gezin voorstelt. Ook de wijze waarop u mijn pup wilt gaan houden horen wij graag.
Alle info staat op de website, dus leest u die aub eerst voordat er allerlei berichtjes komen van hoe oud zijn de pups, zijn ze ingeënt, hebben ze een chip, wat is jouw uiterste prijs, is die nog beschikbaar…….. Een goed baasje of vrouwtje leest de gehele website, Jory noemden wij vroeger pup 10.Hoi, ik ben Pasha. Een echte Koningspoedel.
Mijn taak is om lief te zijn op de kinderboerderij van mijn baasje en vrouwtje.
Ik ben super sensitief en heb aandacht voor jong en oud. Velen heb ik al troost geboden.
Zoals u al wel zal weten heeft mijn soort een hypoallergene vacht en treft u in uw woonkamer geen haren van mij aan.
Ik kan lekker truttig zijn en houdt van borstelen, maar eerlijk is eerlijk, daarna spring ik het liefst een vijver in op ons park en wordt lekker nat. Ik kan omgaan met alle dieren op de boerderij. Wel vind ik dat de kippen in de weide thuis horen. Dus als ze loslopen ga ik er na toe, leg mijn poot op ze en lik ze helemaal af. Net zolang dat mijn baasje komt of dat ik er genoeg van heb.
Vrijdag in de nacht van 6 maart ben ik bevallen van maar liefst 18 puppy's. De bevalling heeft van 01:00 uur tot 13:00 uur geduurd. Mijn baasje en twee vrouwtjes waren daarbij aanwezig en hebben mij geholpen met het schoonmaken en drogen van de pups. Helaas 3 pups zijn dood ter wereld gekomen, waardoor ik er nog maar 15 over heb.
Nu krijg ik wel het beste en lekkerste voer wat er is, ze zeggen dat het niets aan mij mag ontbreken, maar ik kan echt niet alle pups alleen voeden.
Mijn vrouwtjes helpen mij daarbij, om de drie uur geven ze de helft van de pups een lekker flesje puppy melk. Die hoeven dan alvast bij mij niet meer te drinken. En ze doen dat ook echt om de drie uur. Ook midden in de nacht.
Samen komen wij er wel. Leest u verder op de website?
www.pasha.debosschehoeve.com

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .