Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 309686303

Oudduitse herder pups met stamboom

981 x bekeken sinds 11 sept. 2019 om 13:27
Ras: Oudduitse HerdershondInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 0-6 weken oud
Ancient Wolfspirit
Contact
Prijs: € 1000,-


Op 6 september is onze mooie zwarte Oudduitse herder Yogi (Unknown Black Widow Cookie INC) bevallen van 7 flinke puppen. Papa van dit nestje is onze Oudduitse herder knuffelbeer Viking (Veit von El Dorado).

Yogi is een zeer scoiaal teefje, die graag speelt met andere honden. Ze is zacht van karakter en wil het graag goed doen. Ze houdt van water, kinderen en achter de zwaluwtjes aanrennen. Yogi is een erg makkelijk teefje in de omgang en vriendelijk tegen alles en iedereen. Ze is uiteraard HD-vrij, ED-vrij en DM-vrij, rug zonder bemerkingen.

Viking is onze stoere knuffelbeer. Hij is een zachte reu, die erg op de baas is gericht. In de roedel staat hij zijn mannetje maar accepteert zonder problemen de hierarchie. Viking is een volgzame reu, zeer stabiel en zonder zenuwachtige trekjes. Hij zit het liefste de hele dag op schoot of tegen je aan geleund en houdt van knuffelen met de baas. Ook Viking is HD-vrij, ED-vrij en DM-vrij, rug zonder bemerkingen.

De pups zijn geboren in de woonkamer en groeien hier ook op, temidden van kinderen, andere honden (groot en klein), veel verschillende mensen, alle huiselijke beslommeringen en buitenhuise geluiden (grasmaaier, auto's, etc). Wij besteden zeer veel tijd aan de socialisatie van de pups en leggen een solide basis om een geweldige huishond te worden. De honden zijn ons lust en ons leven en zijn allemaal onderdeel van het gezin. Wij hebben een grote roedel herders (16) die allemaal hun eigen rol en plaats hebben binnen de grote familie. Voor meer informatie over onze honden kunt u terecht op onze website. Natuurlijk bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de pups. Vanaf week 3 ontvangen wij bezoek voor hen.

E-nestje
Espresso, teefje zwart, bandje roze
Excalibur, reutje zwart, bandje blauw
Esprit, teefje zwart/bruin, bandje rood
Enjoy, teefje zwart/bruin, bandje oranje
Escobar, reutje, zwart/bruin, bandje groen
Eskimo, teefje zwart/bruin, bandje geel
Extacy, teefje zwart/bruin, bandje paars

De pups worden iedere 2 weken ontwormd, krijgen hun 1e vaccinatie, worden gechipt, krijgen een paspoort met gezondheidsverklaring en een stamboom van de DWKC.

Bij verhuizing krijgen zij mee;

stamboom
uitgebreid koopcontract met garantie (geen vodje)
pupinformatie boekje ha die pup!
pupinformatie toegespitst op de Oudduitse herder pup
puppypakket met voer voor de eerste periode
nestknuffel
paspoort met gezondheidsverklaring van de dierenarts
wij zetten de chip kosteloos op uw naam


Ook na vertrek houden we graag contact met de nieuwe eigenaren en staan wij waar we kunnen u graag met raad en daad bij. Heeft u interesse in 1 van de pups? Neem dan contact met ons op via de mail.

Voor meer info kijk op www.ancientwolfspirit.jouwweb.nl
We zijn momenteel nog druk bezig om de site bij te werken.

www.ancientwolfspirit.jouwweb.nl

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .