Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Mopshond     
Advertentienummer: 702261358

Mopshond pup (retro) met stamboom

1151 x bekeken sinds 05 nov. 2019 om 14:33
Mopsenhuske
mopsenhuske@gmail.com
Contact
Prijs: € 750,-


Wegens omstandigheden bij ons terug gekomen; retro mops pupje van 5 maanden. Door ons gefokt uit weloverwogen combinatie. Ouders uiteraard getest op erfelijke aandoeningen en ademhaling,hebben een stamboom en zijn vrolijke gezonde en actieve honden. Moeder woont bij ons en kan kennis mee worden gemaakt. Het pupje is in het bezit van een stamboom.Moeder; Engelse lijn, black and tan, Vader; Beautifull Clement Newton

Zij is retro gefokt, dus hoger op de pootjes, sportiever gebouwd en met betere neusbrug en geen rimpel hangend over de neus zodat de haartjes in de oogjes kunnen prikken.

Wij fokken mopsen met meer neus, volgens de nieuwe wetgeving. Dit pupje is helaas door omstandigheden terug gekomen. Zij is geboren op 30 mei. Ze moet nog een hoop leren, maar is super sociaal met andere hondjes en kinderen. Ze is een actieve mops, die veel beweging nodig heeft. Dit ondeugende meisje is nog niet helemaal zindelijk. Als ze zelf naar buiten kan (bij ons door een luikje) gaat ze netjes buiten. Zodra de deur dicht is, heeft ze nog wel eens een ongelukje. Hier zal dus nog wat aandacht aan moeten worden besteed.

Wanneer u interesse heeft, stuur ons dan een mailtje via mopsenhuske@gmail.com

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .