Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Mopshond     
Advertentienummer: 59329647

Mopshond pupje Panda (m)

937 x bekeken sinds 12 april 2019 om 10:33
Mopsenhuske
Contact
Prijs: € 750,-


't Mopsenhuske heeft weer pupjes! mopsenhuske@gmail.com

1 Panda reutje nog beschikbaar!

Onze bijzondere mopshond Panda (brindle Panda-Pug) is bevallen van 5 pupjes. De pupjes zijn inmiddels 7 weekjes oud mogen aankomend weekend (13-04) op zijn vroegst verhuizen. Inmiddels zijn de pups gekeurd door de dierenarts, hebben zij hun gezondheidsverklaring gekregen, zijn ze gechipt en hun eerste vaccinatie gehad.

Mama Panda hebben wij helemaal uit Engeland geimporteerd voor haar mooie kleuren en goede neus. Panda heeft de kleur brindle panda, wat haar erg bijzonder maakt in haar verschijning. Panda heeft een stamboom en is getest op haar ademhaling en Patella Luxatie. Ze is een erg lief en aanhankelijk hondje. Zeer mensgericht, super sociaal met andere hondjes en dol op kinderen.

Papa Kobus woont in een gastgezin en is een lieve sociale mopshond, die van spelen, wandelen en flyball houdt. Het is een pientere jongen, zeer atletisch en uiteraard Patella Luxatie vrij.

Uiteraard groeien de pups bij ons in de woonkamer op en besteden wij erg veel tijd aan hun socialisatie. Zo laten wij ze met veel verschillende mensen kennismaken waaronder kinderen, maar ook andere honden in alle formaten. Daarnaast zijn zij gewend aan alle huiselijke beslommeringen en geluiden.

De pups worden iedere 2 weken ontwormd en zijn inmiddels afgespeend op brokjes van Royal Canin.

Natuurlijk bent u van harte welkom om kennis te komen maken met de pups en mama. De pups zijn geboren en getogen in de woonkamer en groeien hier op tot zij gaan verhuizen. Gezien wij ook een hondenopvang hebben en meerdere honden (groot en klein) komen zij met van allerlei rassen en formaten in aanraking. Tevens worden zij goed gesocialiseerd met kinderen en veel verschillende mensen. Wij besteden veel zorg en aandacht aan onze pups en zoeken dan ook serieuze baasjes die een weloverwogen beslissing hebben genomen voor een pup.

Bij verhuizing krijgen de pups mee;

uitgebreid koopcontract met goede garantie
puppypakket met voer voor de eerste periode
tijdschrift Ha die Pup met leuke info over de puppytijd
aanvullende info over de verzorging van de mopshond
paspoort met gezondheidsverklaring
chip die we kosteloos op naam zetten
ontworming en vaccinatieschema
nestknuffel


Wanneer u interesse heeft in het witte pupje, kunt u via de mail contact met ons opnemen. Wij zijn ook makkelijk via google te vinden via mopsenhuske. mopsenhuske@gmail.com

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .