Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 420834697

chocoladebruine labrador pups, ouders zijn aanwezig

2382 x bekeken sinds 20 juli 2019 om 21:47
Ras: Labrador RetrieverInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Yolande
Contact
Prijs: € 650,-


half juni zijn er bij ons chocoladebruine labrador pups geboren, er zijn reutjes en teefjes beschikbaar. De pups mogen vanaf 14 augustus het nest verlaten. Uiteraard zijn de ouders bij ons aanwezig. U kunt onze pups bezoeken na telefonische afspraak op +32 478 31 21 70.
Onze pups worden steeds netjes op schema gevaccineerd, gechipt, regelmatig ontwormd en enkele keren onderzocht door onze dierenarts, ze krijgen een internationaal Belgisch paspoort, en een uitgebreide puppygids. Ook kunt u steeds bij ons terecht met al uw vragen. Onze bekommernis stopt niet zodra u de deur uit bent met uw pup! Wij hebben een familiale, professionele hondenfokkerij (www.eikehof.be, tel. 0032 478 31 21 70) waar wij uitsluitend pups verkopen die bij ons geboren zijn, u kunt steeds beide ouders bij ons zien. Onze hondenfokkerij is vrij van Parvo, Hondenziekte en kennelhoest, en wij vragen UW medewerking om dit ook zo te houden! Als u op bezoek komt bij onze pups en u heeft, de week hieraan voorafgaand, een bezoek gebracht aan een andere kennel vragen wij u om dit te melden VOOR u onze kennel betreedt, wij kunnen dan onze voorzorgen nemen!
Wij wonen in België (Oostmalle) ongeveer 30 minuten vanaf Breda en 40 minuten vanaf Tilburg, Eindhoven, Roosendaal.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .