Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 176515966

dwergkees pups, beide ouders zijn aanwezig

791 x bekeken sinds 06 juli 2018 om 17:23
Ras: Keeshond Middenslag-KleinInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Yolande
Contact
Prijs: € 600,-


Er zijn bij ons witte pups van kleine kees geboren. Reutjes (verwacht volwassen gewicht ongeveer 3.5 kg) en 1 teefje (zij blijft iets kleiner) de pups mogen het nest verlaten. De pups zijn op schema gevaccineerd, ontwormd, gechipt. Uiteraard zijn de ouders bij ons aanwezig. U kunt de pups bezoeken na telefonische afspraak op +32 478 31 21 70.
Onze pups worden gevaccineerd, gechipt, regelmatig ontwormd en enkele keren onderzocht door onze dierenarts, ze krijgen een internationaal Belgisch paspoort, en een uitgebreide puppygids. Ook kunt u steeds bij ons terecht met al uw vragen. Onze bekommernis stopt niet zodra u de deur uit bent met uw pup! Wij hebben een familiale, professionele hondenfokkerij (het Eikehof, tel. 0032 478 31 21 70) waar wij uitsluitend pups verkopen die bij ons geboren zijn, u kunt steeds beide ouders bij ons zien. Onze hondenfokkerij is vrij van Parvo, Hondenziekte en kennelhoest, en wij vragen UW medewerking om dit ook zo te houden! Als u op bezoek komt bij onze pups en u heeft, de week hieraan voorafgaand, een bezoek gebracht aan een andere kennel vragen wij u om dit te melden VOOR u onze kennel betreedt, wij kunnen dan onze voorzorgen nemen!
Wij wonen in België (Oostmalle) ongeveer 30 minuten vanaf Breda en 40 minuten vanaf Tilburg, Eindhoven, Roosendaal.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .