Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Keeshond Dwerg     
Advertentienummer: 836531294

Prachtige raszuivere Pomeriaan pups

5296 x bekeken sinds 14 aug. 2019 om 13:15
Van den Berg
Contact
Prijs: € 1650,-


Hallo allemaal,

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn 2 prachtige pomeriaan pups beide reutjes. We komen uit een nest van 4 pups maar onze zusjes hebben al een liefdevol huisje gevonden. Wij zijn daar dus nog naar opzoek. Wij zijn geboren op 27-6-2019. Wij hebben een prachtige dikke vacht met korte beren pootjes, kleine oortjes , 100% bear face en een prachtig 6x6 gebit. Wij zullen niet groter worden dan 21cm. Onze vader en moeder komen beide uit Russische lijnen met stamboom (aantoonbaar). Dit maakt ons uniek. Wij zijn voorzien van een Europees paspoort , gezondheidsverklaring , gechipt , ingeënt en meerdere malen ontwormd.

Interesse in een van ons?
Bel dan even ons huidige baasje op 06-48367345 of 06-57664455

Pootjes van ons.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .