Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Keeshond Dwerg     
Advertentienummer: 714267989

Mini Pomeranian met FCI in Nederland!

Aangeboden sinds 06 okt. 2019 om 20:57
Pomeranian Passie
Contact
Prijs: Op aanvraag


Ons kerngezonde light orange pupje is nog beschikbaar en in Nederland! Het is een echte knuffel en slaapt graag op schoot. Verder is hij heel speels en voelt hij zich overal meteen thuis.
Dit prachtige ventje is gram en nu 4 maanden, hij zal dus mooi klein blijven.
Super sociaal met andere dieren en dol op kinderen.

Onze pups komen van een ervaren fokster die wij goed kennen en daarmee weten we dus ook dat deze kleintjes niet uit de broodfok komen. Er wordt met beleid gekozen voor de ouderdieren en de pups groeien op in huis met kinderen, katten en andere hondjes.
Hij heeft al zijn entingen gehad, is netjes ontwormd en in het bezit van paspoort, chip, stamboom en gezondheidscertificaat.

We hebben meer foto’s en filmpjes op aanvraag.

- Reu - Light Orange

Waarom zijn onze prijzen % eerlijk en de laagste van Nederland?
Wij werken met passie en niet vanuit een winstoogmerk. We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat de broodfokkers nog maar weinig prijsverschil hebben. Waarom? Wij willen dat iedere hond een goede start heeft en dat iedereen een gezonde pup kan kopen. De broodfok zal niet meer gestimuleerd worden als de prijzen niet ver meer uit een liggen.

Echter betaal je voor een pup met een stamboom die veel champions in de lijn heeft een stuk meer geld. Prijzen lager dan zijn niet reëel voor een Pomeranian pup met stamboom en daarvan zijn de lijnen ook niet gecontroleerd op erfelijke aandoeningen of afwijkingen.


- Pomeriaan - Pomeranian - Teefje - Reutje
www.pomeranianpassie.nl

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .