Home Pups Dekreuen Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Keeshond Dwerg     
Advertentienummer: 682065456

Prachtig Orange Sable Teefje Binnenkort in Nederland Pomeranian/Dwergkeesje/Pomeriaan FCI

Aangeboden sinds 08 feb. 2021 om 23:00
POMERANIAN RESIDENCE
Contact
Prijs: € 2500,-


Pomeranian Residence

The Best Pomeranians You Can Get !

Teefje nummer 3 van onze website

Zeer mooi rasecht Orange Sable Teefje van 2,5 Maanden.

Ze komt medio maart naar ons in Nederland en u mag met haar kennismaken op afspraak.

Ze wordt ca. 21 cm groot.

https://www.pomeranianresidence.nl/Coming-Soon-pups-in-Nederland/

Onze pups worden aan u afgeleverd met :
- FCI stamboom
- Europees dierenpaspoort (volledig ingeënt volgens het puppy inentingsschema)
- Gechipt
- Meermaals ontwormd
- Anti vlooien en tekenbehandeling
- Gezondheidsverklaring van de Nederlandse dierenarts
- Puppy pakketje

Deze jongedame heeft een Prachtige wollige vacht, Mooi gebit, kleine oortjes.

De kleur van deze jongedame is Orange Sable

Foto 9 Vader
Foto 10 Moeder

Heeft deze mooie dame uw interesse gewekt, stuur ons dan een bericht.

Kijk ook eens op onze website: www.PomeranianResidence.nl

Dit betreft een rasechte pomeriaan met stamboom in de hogere prijsklasse!

Op onze website staat ook een video van deze mooie dame !

NIEUW: Kijk ook eens op ons YouTube-kanaal.............Abonneer u op ons YouTube-kanaal en u krijgt een melding als er een nieuwe pup geplaatst wordt............!

Over ons : Pomeranian Residence

We zijn een paar jaar geleden begonnen met één pomeranian als huisdier binnen ons gezin. Al snel bleek dat dit ras qua karakter, houding en amusement uitstekend bij ons gezin past. Enige tijd later kwam er een puppie bij om een roedel te vormen. Deze beslissing vormt de basis van het huidige Pomeranian Residence Team…………

Wij zijn geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland als fokker. We hebben inmiddels al enkele jaren ervaring met dit geweldige ras. De Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland, vaak kortweg Raad van Beheer genoemd, is de overkoepelende organisatie op het gebied van (ras)honden in Nederland. Kynologie staat voor alles wat te maken heeft met relaties tussen mensen en (ras)honden. In de eerste plaats is dat kennis van het fokken van raszuivere honden. Maar ook gezondheid, welzijn en alle vormen van hondensport worden gerekend tot de kynologie.

Door de jaren heen hebben we steeds meer ervaring opgedaan en hebben wij ons gespecialiseerd in het ras de pomeranian. Tevens worden onze pomeriaantjes door de dierenarts uitgebreid onderzocht.

We hebben alle benodigde diploma’s van vakbekwaamheid en zijn aangesloten bij de juiste verplichte organisaties zoals de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. We zijn in het bezit van een Uniek Bedrijfsnummer (UBN-Nummer) Een Uniek Bedrijfsnummer is een in Nederland uniek nummer dat door de minister van Economische Zaken wordt toegekend aan houders van huisdieren, ter identificatie van hun bedrijf. Veel handelaren zijn niet in het bezit van de juiste diploma’s van vakbekwaamheid en hebben ook geen UBN nummer. In feite koopt u dan een pup bij een illegale handelaar. Kijk hiermee uit! Wij volgen de wettelijke verplichte richtlijnen die van toepassing zijn om gezonde hondjes te fokken. Onze hondjes lopen lekker vrij rond in huis en in de buitenrennen. Al onze puppies worden in huis gesocialiseerd. Ook worden alle pups bij ons in de woonkamer geboren.

Als wij zelf geen nestje hebben verkopen wij uitsluitend rasechte Pomeranians uit Rusland van gerenommeerde familiaire fokkers uit goede bloedlijnen met FCI Stamboom. We hebben in de loop der jaren een uitstekende relatie opgebouwd met diverse professionele kleinschalige familiaire fokkers. Zeer ervaren en betrouwbare fokkers die uitsluitend fokken met een FCI-stamboom. Deze fokkers hebben prachtige pomeranians uit gezonde bloedlijnen, omdat de gezondheid en welzijn van de pomeranian voorop staat. Ze worden in huiselijke kring opgevoed en gesocialiseerd.

Bij aankomst in Nederland laten we de pomeranian grondig medisch checken door een Nederlandse dierenarts. Onze puppy\\\'s worden volledig gezond aan u geleverd met een Europees dierenpaspoort en na een medische check inclusief een schriftelijke gezondheidsverklaring van een Nederlandse dierenarts. Uitsluitend een Nederlandse dierenarts mag een Europees dierenpaspoort uitschrijven bij een puppy. Een Europees dierenpaspoort zal binnenkort volgens de wet verplicht worden voor elk gezelschapsdier zoals een pomeranian. Het is tevens verplicht volgens de wet dat de pup na aankomst minimaal 48 uur rust krijgt. Op een plaats van bestemming dient het dier gedurende ten minste 48 uur voor een eventueel volgend vertrek te verblijven (artikel 2s, transportverordening Vo (EG) 1/2005).

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .