Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 228788324

Super lieve kaukasische herder pups uit uitmuntende combinatie!!

Aangeboden sinds 27 juni 2017 om 13:11
Ras: Kaukasische OwcharkaInfo
Geslacht: Teef en reu beschikbaar
Leeftijd: 6-12 weken oud
Fem en Ben
Contact
Prijs: € 850,-


Onze mooie en vooral lieve Kaukasische herders Vada en Buzoq (een topcombinatie!) hebben voor het eerst een nestje. De vader en moeder zijn gefokt in een lijn, die heel zachtaardig en sociaal is. Ze zijn dan ook superlief, ook naar onze kinderen. Er zit geen enkele agressie of angst in. Het zijn wel goede waakhonden, in de zin, dat ze wel aanslaan als er iemand op ons terrein komt.
De pups zijn bij ons in de huiskamer geboren, op April. Ze zijn door de dierenarts helemaal onderzocht, goed gekeurd en voorzien van enting/chip en paspoort. Uiteraard zijn ze steeds op tijd ontwormd.
De hondjes worden door ons heel goed gesocialiseerd. Ze komen in aanraking met veel verschillende volwassenen en kinderen, andere honden en gaan regelmatig mee naar bijvoorbeeld de markt, scholen en winkelcentra. Ook daar krijgen ze heel veel aandacht van voorbijgangers.

De ouders zijn goed getraind, luisteren dan ook heel goed, en zijn in een uitstekende conditie.

Vada en Buzoq lopen bij ons gewoon in en rondom ons huis, en zijn hier dan ook te bekijken. Ze gaan ook vaak in de auto mee op pad. Het zijn voor ons lieve, betrouwbare leden van ons gezin.

De pups mogen vanaf nu naar hun nieuwe baasjes, die van ons een uitgebreid puppy pakket meekrijgen. Mocht de komende zomervakantie een probleem zijn, dan is daar een regeling voor te treffen. Het belangrijkste voor ons is, dat ze een goed nieuw thuis krijgen.

Wanneer je interesse hebt in een pup, dan zien we een mailtje graag tegemoet. We kunnen je dan ook een filmpje sturen waarin onze jongste heerlijk in de tuin aan het spelen.

Fem en Ben.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .