Home Pups Dekreuen Fotocadeaus Penningen Waakbord Tips Rassen
Home    Puppies    
Advertentienummer: 11506387

Centraal Aziatische Ovcharka

285 x bekeken sinds gisteren om 12:28
Bianca
Contact
Prijs: Op aanvraag


Onze Centraal Aziatische Ovcharka Noa en Wollie zijn de trotse ouders van een Brindle reutje(Verkocht) en wit met zwart reutje geworden op 4 december.

De pups groeien samen met hun ouders op,op de boerderij en worden gesocialiseerd met andere honden en katten en onze geiten.
Ze worden volgens schema vanaf hun 2e weekregelmatig ontwormt en krijgen hun entingen en ook een rabies enting en chip met EU paspoort.

Ze mogen vanaf hun 15 e week verhuizen omdat wij in het buitenland wonen en dat doen wij zelf,maar u mag ze natuurlijk ook zelf komen ophalen.(Hongarije)

Voor meer informatie kunt u mij email of bellen / whats app mag ook.
Als u bericht graag met een korte beschrijving of u voldoende ruimte en tijd heeft om met deze honden de tijd door te brengen,op alleen prijs wordt niet gereageerd.

Alle fotos:
Meld Puppyplaats
Hondenpenningen van Puppyplaats


Gratis gegraveerd & gratis verzending!
Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Bestel nu!

www.puppyplaats.nl/hondenpenningen.php

Personaliseer
hondenpenning
Populaire zoekopdrachten:
Chihuahua pups
Boomer pups
Shih tzu pups
Golden retriever pups
Beagle pups
Pitbull pups
Franse Bulldog pups
Adverteren op Puppyplaats is gratis:
Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is gratis, dus heeft u (of verwacht u) een nestje pups ? Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.nl

Plaats een advertentie

Over Puppyplaats:
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup .